Google üzerinden arama yapan kullanıcıların %90'ı, karşılarına meydana çıkan sonuçları yalnızca ilk sayfada görüntülüyor ve ziyaret ediyor. Dolayısı ile sitenizin trafiğini artmak, amaç kitlenize gelmek ve arama motoru sonuçlarında üstteki sıralara çıkmak için dürüst SEO stratejilerini uygulamalısınız.

Türkiye'de, SEO konusunda en etkili isimlerden biri olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile hazırladığımız bu online eğitimde, “ileri düzey seo” taktiklerini ele alacağız. Seo ile senelerdir ilgileniyor ve bu alanda daha pozitif kendinizi istiyorsanız bu eğitim tam size göre! 

Online olarak gerçekleşecek eğitimde, server loglarını okuyarak SEO performansının nasıl artırılacağı, Google'da gelişmiş arama yapma teknikleri, Google algoritmalarına ayrıntılı bakış, detaylı ve detaylı on-page analizi gerçekleştirmek, ileri düzey content optimizasyonu gibi birçok konu ayrıntılı şekilde ele alınacak. 

19 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek eğitimin bütün detaylarına ve içeriğine buradan ulaşabilir ve dilerseniz online olarak kayıt yaptırabilirsiniz. Kurumsal kayıtlarınız için ise bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. SEO eğitimlerimizin daima %100 katılımcı memnuniyeti ile tamamlandığını belirtelim :)

Online gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde kontenjan sınırımız olduğundan dolayı, tescil yaptırmak için acele etmenizi öneririz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/03/02/ilyas-teker-ile-ileri-duzey-seo-egitimi-online-egitim