Influencer Marketing son dönemde markaların dahil olduğu veya dahil olmak istediği en önemli konulardan biri. Özellikle pandemi döneminde etkisini iyiden iyiye hissettiğimiz Instagram ve Influencer Marketing'i derinlemesine inceleyeceğimiz bu eğitimde “neden yapmalısınız? nasıl yapmalısınız?” sorularına cevap arayacağız. Ve en önemlisi “markanız için ideal Influencer'ı nasıl seçeceksiniz?” cevabını bu eğitimde bulabileceksinz.

28 Kasım'da Online olarak gerçekleştireceğimiz bu eğitimde, Unite.ad  Genel Müdür Yardımcısı Alp Dıraman ile doğru Influencer pazarlaması, metrikler ve destekleyici faktörleri ele alıyoruz.

Influencer Marketing kullanımının markalara sunduğu avantajlardan ,Türkiye'deki IM şirketlerinin çalışma metotlarına, dataya ulaşmanın yolları ve bu datanın sağlıklı biçimde yorumlanmasına, Influencer marketing kampanyası kurgularken dikat edilmesi gereken hususlara kadar bir çok konuyu işleyeceğimiz eğitimde ayrıca konuk influencer'ımız merak edilen konulara soru-cevap köşesinde yanıt verecek.

Online gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde kontenjan sınırımız olduğundan dolayı, kayıt yaptırmak için acele etmenizi öneririz :)

Eğitim ilginizi çekiyorsa kaydınızı buradan yaptırabilir ya da ayrıntılar için [email protected] / [email protected] e-posta adresleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com