Müşteri hizmetleri, güvenlik pazarlama ve satmak alanlarında teknolojik çözümler sunan Infobip, 28 Eylül Saat 11:00'de  "Infobip Partner Connect Programı: Sizin İşletmeniz. Bizim Teknolojimiz" başlıklı bir webinar düzenleyecek. Webinar, Infobip'ten Türkiye Azerbeycan ve Kıbrıs'tan sorumluluk sahibi Genel Müdür Pelin Şeker ve Webrazzi'den İçerikten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı A. Buğra Ferah'ın katılımıya gerçekleşecek. 

Tüketici Davranışındaki Yeni Trendler

Webinar, Tüketici Davranışındaki Yeni Trendler söyleşisi ile başlayacak. Söyleşi zarfında Pelin Şeker, pandemi ile değişen tüketici davranışı ve beklentileri katılımcılara aktaracak. Webinarda Markaların dijitalde sahip olduğu birdenbire pozitif kanalı nasıl yönetmesi gerektiği de paylaşılacak. 

Ayrıca izleyicilerin merak ettiği "Şirketler cirolarını nasıl artılır?" ve "Şirketler neyi yanlış yapıyor ve neleri kaybediyor?" soruların cevapları da söyleşi baştan başa ayrıntılı olarak anlatılacak. 

Webinar katılımcıları Infobip Türkiye'yi yakından tanıma imkanı yakalarken, Infobip Türkiye Partner programının fırsatlarıyla da tanışacak.

 Bu bağlamda fazla kanallı iletişim alanında dünya çapında bir lider olan Infobip'in, müşterilerle daha kuvvetli ilişkiler hazırlamak, mahsul portföylerini genişletmek ve yeni işletmeler kazandırmak için yeni ortaklarla birlikte çalışmak üzere harekete geçtiğini söyleyebiliriz. Webinarın ardındaki ortaklık programına katılarak, mevcut ve potansiyel müşterilerinize katma değerinde yaratmak için Infobip teknolojisini lokal pazardaki uzmanlığınızla ve data birikiminizle birleştirmeniz olası.

Fazla kanallı pazarlama konusunda işletmenize bedel katacak bu webinara tescil edinmek için İnfobip'in sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/20/infobip-ile-tuketici-davranisindaki-yeni-trendler