İnsan kaynakları departmanlarının kullanımı ve girişimler için geliştirilen insan analitiği platformu olan Orgnostic, yatırım aldığını duyurdu. Sırbistan merkezli Orgnostic göre paylaşılan bilgilere kadar girişim, 5 milyon dolarlık tohum yatırım aldı.

Orgnostic'in 5 milyon dolarlık tohum yatırım turu geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktardığımız Earlybird Digital East Fund liderliğinde gerçekleşti. Earlybird Digital East'in haricinde ise 5 milyon dolarlık yatırım turuna Script Capital, Eric Ries, Tiho Bajic, Rony Kahan ve Charlie Songhurst gibi melek yatırımcılar katıldı.

Orgnostic kadar aktarılan bilgilere kadar alınan 5 milyon dolarlık yatırım, girişimin çalışmalarını süratli gitmek için kullanılacak. 5 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Orgnostic'in bugüne değin aldığı toplam yatırım 6 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. 

Hatırlatmak gerekirse Orgnostic, 2020 yılının Eylül ayında 122WEST VENTURES'tan takriben 900 bin dolarlık tohum öncesi yatırım almıştı. 2019 yılında Luka Babic ve Igor Bogicevic göre Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da kurulan Orgnostic, birincil ürününü yaklaşık 8 ay önce kullanıma sundu.

Geliştirdiği çözüm ile birlikte insan kaynakları departmanlarındaki dijital dönüşümü hızlandırmayı hedefleyen Orgnostic, sağladığı veri ve analizlerle birlikte firmaların çalışanları hakkında karar verebilmelerini sağlıyor. Orgnostic, insan kaynakları yazılımlarından elde edilen verilerin fazla daha hızlı bir şekilde alınmasını sağlıyor.

Orgnostic'in çözümü BambooHR, Lever, Lattice, Betterworks, Personio, Bob, Greenhouse, Teamtailor, Recruitee, Workable ve Timetastic dahil elde etmek üzere birden fazla insan kaynakları yazılımından data alma sürecini 6 haftadan 3 saate dek düşürebiliyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/19/insan-analitigi-platformu-orgnostic-5-milyon-dolar-tohum-yatirim-aldi