Mevcut ve potansiyel müşterilerinin tecrübe kalitesini odak noktasına alan idenfit'in vizyonunun bir yansıması olan tip deneyimi merkezi CX CENTER ile tanışmaya ne dersiniz?

Idenfit CX-CENTER

Idenfit olarak  kullanıcı beklentileri ve deneyimine büyük siklet veriyor, çalışmalarımıza bu doğrultuda istikamet veriyoruz. böylece deneyime dayalı özel bir merkezin İKY süreçleri hakkında kayda değer faydalar sağlayacağına inanıyoruz. Herif deneyimi merkezimiz CX-CENTER'ın yapılanma sürecinde insan kaynakları sektörünün profesyonelleri ile idenfit kullanıcılarının beklenti ve taleplerini hassasiyetle dinledik. Bununla paralel bilimsel veriler ve gelişmelerin ışığında nitelikli akademik kaynaklar ve vizyoner uzmanlardan yardım alarak gelişim yolculuğumuza devam ettik.

Idenfit Yeni Alıcı Deneyimi Merkezi CX-CENTER ile Ne Hedefliyor? 

Idenfit kullanıcılarına hatasız bir müşteri deneyimi sunabilmek için son kullanıcı testleri ve modüllerin fonksiyonlarını bu merkezde gerçekleştiriyoruz. CX-CENTER içerisinde satmak öncesi ve sonrası oryantasyon, eğitim, tatbik ve yardım süreçlerini uçtan uca yöneterek kullanıcılarımıza süratli ve çevik çözümler sunuyoruz. Yazılımı etkin ve bereketli kullanabilmeleri için idenfit'in yenilenen ve çoğalan fonksiyonlarını kullanıcılarla eş zamanlı olarak paylaşıyoruz. Sözde olmayan bir tip deneyimi sağlayarak insan kaynakları yönetimi ve işgücü teknolojileri sektöründe bir defa daha ayrım yaratmak istiyoruz.

İKY süreçlerini basitleştirmek ve bu dünyaya  yeni ve yararlı değerler katmak konusunda ilk günden bu yanlamasına devamlı bir taahhüdümüz var. İhtiyaç ve trendler doğrultusunda aralıksız güncellenip gelişen yapımız, enerjik ekibimiz ve kıymetli meslek ortaklarımızla birlikte özgün başarılara imza atmayı dört gözle bekliyoruz.

Idenfit hizmetleri ve avantajları hakkında daha fazla bilgi sahibi edinmek için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/02/27/insan-kaynaklari-idenfit-cx-center/