Güvenlik testi uygulamaları alanında sektör lideri olan Invicti Security, Summit Partners liderliğinde 625 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna Turn/ River Capital katıldı. Yatırım turunun mali detayları gizliliğini korumaya devam ediyor. Şirket, yatırımı artma ve ürün geliştime alanlarında kullanacak. 

Acunetix ve Netsparker ürünleriyle öne meydana çıkan şirket, hem büyük kurumsal şirketlerin keza de işletmelerin emniyet alanındaki ihtiyaçlarına cevap veriyor. Şirketlerin dijital but izini taramasını karşılayan Invicti, kuvvetsiz noktaları buluyor. Geliştiricilerin meslek akışına  entegre olan şirket, bu alanda iyileştirmeler yapılmasını sağlıyor. 

Şirketin sağladığı sonuçların doğruluğu ve web atakları odağında ölçeklenebilmesi onu pazar lideri konumuna taşıyor. Invicti, aynı zamanda sunduğu otomasyonlarla da geliştirici ve güvenlik ekiplerinin meslek yükünü azaltıyor.

Şirketin son bir yılda 700 yeni herif kazandığını belirtelim. Invicti'nin takvim tekrarlayan geliri ise 2021'e kıyasla yüzde 60 artış kaydetti. Dünya çapında 3 bin 100 müşteriye hizmet veren Invicti, şimdiye dek 800 binden artı web sitesini taradı. sırası gelmişken Turn/ River Capital'in Invicti'ye başlangıçta 2017'de yatırım yaptığını hatırlatalım. 

Invıcti'nin kurucusu ve CEO'su Ferruh Mavituna yaptığı açıklamada Summit'in şirketin çoğaltma yolculuğunun yeni dönemine katılmasını heyecanla karşıladıklarını dile getirirken, Summit'in emniyet deneyimlerini, ürüne getirilecek yenilikleri hızlandıracağını belirtti. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/21/invicti-security-summit-partners-liderliginde-625-milyon-dolar-yatirim-aldi