Teknoloji devi Apple’ın yeni servisleri iOS beta kodlarında ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce kod sızıntısı ile birçok özellik veya servisin sunulacağı günler öncesinden içten varsayım edilirken, hemen de iOS 14.6 Beta 1 kodlarında yeni bir servis göründü.

Apple Music HiFi, kodlara bakıldığında yeni bir abonelik paketi olarak karşımıza çıkıyor. Kodların açıklamalarına baktığımızda ise kayıpsız ses/müzik, HiFi ve yüksek kaliteli aktarım gibi kısa direktifler yer alıyor. Buradan da Apple’ın iOS 14.6’nın nihai sürümünde yeni paketini herkese sunabileceği sonucuna ulaşılıyor.

Fakat bir takım analistlerin tahminlerine kadar de HiFi paketi, AirPods‘lara özel olacak. Buna göre HiFi paketi için ekstra ödenti ödenmeyecek fakat kullanabilmek için uyumlu AirPods’a sahip almak gerekecek.

Referans kodlarda bulunan bir öteki veri ise abonelik fiyatı. Spotify ve TiDAL gibi iddialı rakipleri yer alan Apple’ın HiFi paket ücreti 9.99 dolar seviyesinde bulunuyor. aynı zamanda öteki Apple Music paketlerinde olduğu gibi açılması mümkün bu servisin Türkiye’de de satın almaya sunulabileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/ios-14-6-beta-1-kodlarinda-surpriz-bir-ozellik-gorundu
Yorumlar