Apple göre yer sene düzenlenen WWDC'nin bu yıl 7 Haziran ve 11 Haziran tarihleri aralarında online olarak gerçekleşeceğini geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Apple, yaptığı yeni bir paylaşımla birlikte WWDC21'in programını açıkladı.

Sadece WWDC 2021'in programını açıklamakla kalmayan Apple'ın iOS, macOS, watchOS ve tvOS için güncellemeler paylaştığını da belirtelim. Edindiğimiz bilgilere tarafından iOS/iPadOS 14.6 güncellemesi ile birlikte ücretli podcast abonelikleri ve Apple Card Family gibi özellikler işletim sistemlerine eklendi.

MacOS 11.4 güncellemesi ile birlikte ise dağıtılmış grafik kartları için yardım, hata düzeltmeleri ve tıpatıp iOS ve iPadOS'de de olduğu gibi ücretli podcast abonelikleri sunuldu. watchOS 7.5 ile gelen özellikler arasında ise Apple Card Family ve çeşitli ülkeler için yeni afiyet özelliklerinin eklenmesi bulunuyor.

Güncellemelerin dışında WWDC programı ile ilgili detayları da paylaşan Apple, WWDC21'e 7 Haziran Pazartesi günü Türkiye saati ile 20.00'de Apple Keynote ile başlayacak. Keynote içinde keza iOS, macOS, watchOS ve tvOS gibi yazılımların kazanacağı yeni özelliklerin keza de farklı alanlara yönlendirilmiş teçhizat ürünlerinin karşımıza çıkması bekleniyor.

Yeni MacBook Pro modelinin WWDC21 zarfında tanıtılması sürpriz olmayacaktır. 11 Haziran'a değin sürecek olan WWDC21, Apple Keynote'un arkasından Platforms State of the Union ve Apple Design Awards ile devam edecek. Program ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Her sene olduğu gibi WWDC ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktaracağız. 7 Haziran tarihinde görüşmek üzere.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/05/25/ios-macos-watchos-ve-tvos-icin-guncellemeler-paylasan-apple-wwdc21-programini-acikladi