Siparişi veren Olivia Parkinson, gelen kutunun içeriğini 14 Nisan günü Twitter üstünde paylaştı. Parkinson, kutuyu açtığında iPhone 12 Pro Max ile benzer boyutta kırılmış bir karo ile karşılaştı. Parkinson bu skandalı firmayı etiketleyerek paylaştı. Virgin Media üzerinde satıcıların kendi online dükkanlarını açıp satmak yapmaları olası. Ama anlaşılan dev medya firması, sahte iPhone satan satıcılar için önleyici bir formüle sahip yok.

iPhone kullanıcılarından Facebook’a kötü haber

Apple'ın yeni data gizliliği politikası, sosyal medya şirketlerini zora soktu. ABD'deki Facebook kullanıcılarının yalnızca yüzde 4'ü bilgi takibini onayladı

Olaylar ise Virgin Media’nın başlangıçta 3 ila 5 çalışma günü içerisinde geri dönüş yapacağını söylemesiyle başladı. Virgin Media Twitter hesabı da dolandırılan kullanıcı ile iletişime geçti.

İşin acayip yanı ise Virgin Media müşteri servisiyle iletişime geçen kullanıcı, 7 gün boyunca koşul hakkında destek alamadı. Konunun soruşturulduğu cevabını bölge Parkinson, bu irtibat sıkıntısını da Twitter üzerinden paylaştı.

Don’t you just love a new phone day to then receive this… Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/sahte-iphone-12-pro-max-dolandiriciligi