Apple, Eylül ayında yapacağı bir etkinlikle akıllı telefon ailesini genişletmeye hazırlanıyor. Bir yana ilgiyle beklenen iPhone 13 serisinin çıkış tarihi yaklaşırken, bir yandan da telefon hakkında yeni sızıntılar geliyor. Bunlardan sonuncusu ise bugün ortaya çıktı. Gelen bilgilere kadar şirket, iPhone 13 serisinde hızlı şarjı bir adım daha öteye taşımak istiyor.

Genel Olarak istikrarlı değişimler sergileyen ve radikal yeniliklerden kaçınan Apple, bu sene de kimseyi şaşırtmıyor. Android rakipleri 100W’tan daha seri sorumluluk teknolojileri üstünde çalışırken, şirket kendisi için büyük rakipleri için ise epeyce ufak bir adım atıyor.

Telegram’ın kurucusundan Apple ve Google’a şok suçlama!

iPhone 13 serisi yüzde 25 daha hızlı yük olacak

Apple, dünyanın en önde gelen zeki telefon üreticilerinden biri. Oysa şirket buna karşın, cihazlarında yeni teknolojiler ve modaya uygun özellikler sunma konusunda geride kalıyor. Bunlardan en keskin olanı ise şüphesiz hızlı sıkıntı teknolojilerinde karşımıza çıkıyor. Şirket bu konuda hala öteki Android üreticilerin epeyce arkasında kalıyor.

iPhone 13

Ama ABD’li teknoloji devi, önümüzdeki iPhone 13 serisi için şarj hızını artırmayı planlıyor. MyDrivers kadar ortaya atılan sözde Apple, yeni modellerde 25W hızlı şarj üstünde çalışıyor. Bu Android akıllı telefon üreticisinin sunduğu 65W hızlı sorumluluk desteğiyle kıyaslandığında oldukça az. Oysa şirketin bir önceki nesil ürünleriyle kıyaslandığında yüzde 25 performans artışı anlamına geliyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Apple, süratli çok miktar ve yüksek tazeleme hızı nedeniyle rakiplerinin arkasından kaldı mı? Yoksa bu stil özellikler yerine stabil iyileştirmeler sizin için daha mı manâlı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/iphone-13den-kullanicilari-sevindiren-gelisme