iPhone X modeli ile birlikte kullanılmaya başlanan çentik, birincil başlarda kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler alsa da son zamanlarda eleştirilmeye başlandı. Bunun nedeni ise şüphesiz iPhone rakibi Android cihazların daha şık ekran tasarımlarına geçmiş olması.

Unbox Therapy göre yayınlanan maket videosu, iPhone 13 Pro Max modelinin tasarımı ile ilgili ciddi bilgiler veriyor. Buna kadar, iPhone 13 Pro Max modeli ile çentikler küçülecek. Çentikler iPhone 12 Pro Max modeline kıyasla oldukça minik görünüyor.

Videoda öne çıkan bir diğer ayrıntısıyla uğraşma ise iPhone 13 Pro Max maketinde kullanılan kamera lenslerinin büyüklüğü oldu. Eğer tasarımı doğru ise iPhone 13 Pro Max, daha büyük kamera lensleri ile gelecek. Bu da dijital kamera sensörlerine daha pozitif ışık gireceğinden daha nitelikli fotoğraflar çekeceği anlamına geliyor.

Gelen bilgilere kadar iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max’e kadar daha ağır olacak. öte yandan iPhone 13 Pro Max maketinde ahizenin birazcık daha yukarıya alındığını söyleyebiliriz. başkaca herhangi bir tasarımsal çeşitlilik görünmüyor.

Bu cins telefon maketleri, genel olarak içten bilgiler veriyor. Özellikle iPhone maketleri, genellikle Apple miktar zinciri kaynakları tarafından sızdırılmış bilgiler doğrultusunda tasarlanıyor.

Siz iPhone 13 Pro Max tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/iphone-13-pro-max-maketi-ortaya-cikti-iste-detaylar
Yorumlar