USB konusunda dünyanın en başarılı şirketlerinden olan SanDisk yaptığı son açıklamasında yeni bir ürün tanıttı. iXpand isimli ürün, iPhone ve iPad cihazları için hafıza arttırma konusunda en büyük yardımcınız olmaya aday. 16 GB’den 128 GB’a kadar ihtiyaca göre depolama alanına sahip olmak iXpand ile mümkün.

YÜKLEMEYE GEREK YOK!
iXpand isimli depolama ürünü sayesinde kişilerin telefonları üzerinden yaptığı video çekimleri de dahil olmak üzere telefon hafızası yerine direk iXpand depolama alanına aktarılabiliyor. Böylece hem performasta düşüş olmuyor hem de cihazın depolama kapasitesi sorun oluşturmuyor.

Sosyal medya hesaplarında yer alan görüntülü içeriklerin de iXpand uygulaması üzerinden yedeklenebilmesi kullanıcıların şimdiden iştahını kabartmış durumda.

Uygulama aynı zamanda popüler sosyal medya sitelerindeki içeriklerin otomatik olarak yedeklenmesini sağlarken müzikleri doğrudan çalabiliyor.

16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB gibi farklı modelleri bulunan cihazın yurt dışı satış fiyatı ise sırasıyla 50, 70, 90 ve 130 dolar.