İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS'a tohum öncesi turda uyarı çeken yatırımcıların dahil olduğunu geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Kısa vakit içinde ilk kullanıcılarını kabul etmeye de hazırlanan EKOS, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre EKOS'a yapılan yatırım, portföyünde Kunduz, Scoutium ve Colendi gibi önemli girişimler yer alan Startupfon kadar yapıldı. Yapılan yatırımın mali detayları ile ilgili bilgiler ise paylaşılmadı.

İş dünyasındaki dijital etkileşimleri anlamlı, etkin bir hale getirmeyi hedefleyen bir networking ve etkileşim platformu olarak karşımıza çıkan EKOS, 2020 yılında ABD'nin Boston şehrinde bir Türk girişimci olan Melis Dural göre kuruldu.

Tek bir platformda hem yeni bağlantılar kurmayı ayrıca de halihazırdaki bağlantılarınızla video ve sesli görüşmelerle etkileşimde bulunmanızı sağlamayı hedefleyen EKOS, “Geleceğin profesyonel etkileşim platformu” mottosu ile hayata geçirildi.

Edindiğimiz bilgilere tarafından yakın zamanda “kapalı beta” sürümü yayınlanacak olan EKOS.AI'ın acilen bekleme listesinde binlerce kişinin bulunduğunu da ekleyelim. 

Geçtiğimiz dönemlerde Caroline Koç, Emre Kurttepeli, Tony Bordon ve Webrazzi kurucu ve CEO'su Arda Tanrısal gibi yatırımcılardan tohum öncesi yatırım da alan EKOS, Startupfon'un katıldığı yatırım turu sonrasında öncelikli olarak teknoloji takımını büyüterek, altyapılar çalışmalarına sürat vermeyi ve pazara antre faaliyetlerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/10/is-etkinlikleri-olusturma-ve-networking-platformu-ekos-startupfon-dan-yatirim-aldi