Jurnal rutin koşuşturmacanın üstüne son bir yıldır gelip yapışan ve hayatlarımızı oldukça şiddet bir ışık halkası getiren pandeminin bir getirisi de evden çalışma veya hibrit çalışma sistemi oldu.

Operasyonlar, raporlar, deadline'lar, projeler, müşteri talepleri, diğer yanda ilgi bekleyen aile bireyleri derken kendimize sormamız gereken sahiden tek bir soru var: İyi miyiz ve anda kalabiliyor muyuz?

Mindfulness, dikkat artırma ve gerginlik azaltma becerileri geliştirmeyi destekleyen bir grup çalışmasıdır.

Klinik Psikolog Anıl Yetişen ile hazırladığımız bu eğitimde beyaz yakanın karşılaştığı gerginlik durumları üzerine araştırma yapıp stresin etkileri birlikte üzerine düşüneceğiz. Olaylara üretken yanıtlar vermeyi pratik ederek; gövde, zihin ve duyguları çözümlemek üzere kısa bir serüvene çıkacağız. Yapacağımız grup çalışmaları ile anda kalıp bereketli olmayı; meditasyon pratikleri ile duygu- düşünce gövde farkındalığı kazanmayı hedefleyerek bilhassa iş yaşamında gerginlik azaltma ve verimlilik artırma tekniklerini öğreneceğiz.

12 Mart'ta, online gerçekleşecek olan bu eğitim, günlük olarak uygulanabilecek mindfulness örnekleri ve önerileri, mindful dinleme uygulaması, grup çalışmaları ile baskı zamanlarla başa çıkabilme yetinizi de güçlendirecek.

Dilerseniz eğitimin bütün içeriğini buradan inceleyebilir ve kaydınızı oluşturabilirsiniz. Online eğitimlerimizde kontenjan sınırlı, andırmak isteriz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/22/is-yasaminda-mindfulness-stres-azaltma-ve-dikkat-artirma-atolyesi-online-egitim/