Lamb’in başrolünde aktris Noomi Rapace oynuyor. İsveç kökenli olan oyuncu, daha önce birkaç aksiyon filminde yer almıştı. Oynadığı filmler aralarında Prometheus, Close, Unlocked, The Girl with the Dragon Tattoo, Alien: Covenant, Bright ve Sherlock Holmes gibi yapımlar yer alıyor. Fragman film hakkında artı ayrıntısıyla uğraşma vermiyor lakin şüphesiz ürkütücü görünüyor.

Amazon’un yeni dizisi Wheel of Time için çıkış tarihi verildi

Lamb, 8 Ekim’de vizyona giriyor

Fragman, Lamb hakkında artı ayrıntısıyla uğraşma vermese de öyle ya da böyle ne olduğunu kavrayabiliyoruz. Rapace, kocasıyla birlikte İzlanda’nın uzakta bir bölgesinde çiftlik işleten bir kadını oynuyor. Sahip olduğu koyunlarından biri, fragmana göre bir takım tuhaf insan özelliklerine sahip bir kuzu doğuruyor. Filmin resmi özetine kadar:

“Çift, doğanın iradesine karşı gelmenin sonuçlarıyla yüzleşiyor”

Filmde, Björn Hlynur Haraldsson (The Witcher) ve Ingvar Sigurdsson (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) da oynuyor. Rapace, 2019 yılında filmde oynamak için imza attıktan kısa bir zaman sonra film hakkında konuşmuştu ve Variety’ye şunları söylemişti: “Böyle bir program metni nadirdir ve ilk elden bunu yapmam gerektiğini hissettim. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. Çekimlere başlamak ve İzlanda’daki köklerime geri dönmek için sabırsızlanıyorum.”

Lamb, 8 Ekim 2021‘de vizyona girecek.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/iskandinav-korku-filmi-lamb-icin-ilk-fragman-yayinlandi