Samsung, LG, HTC ve Sony cephesi bu yılki kozlarını 2016'nın başında paylaşmıştı. Android cephesinin sessizliğe bürünmeye başladığı bugünlerde, gözler iPhone 7'ye çevrildi. iPhone 7 hakkında konuşmak için çok erken olduğu bu dönemde, sızıntıların ardı arkası kesilmeyerek heyecan üst seviyelere çıkartıldı.

iPHONE 7'DE SÖZDE NELER OLACAKTI?

İlk başta Apple'ın 3.5mm kulaklık çıkışını Lightning'e çevireceği söylenmiş ama geçtiğimiz gün ise 3.5mm kulaklık çıkışlı iPhone 7'ye ait olduğu söylenen bir modül sızmıştı.
Daha sonra ise iPad Pro'daki gibi Smart Connector'ün iPhone 7 Pro modelinde yer alacağı dile getirilmiş ancak bu sızıntı da geçtiğimiz gün başka bir sızıntı ile yalanlanmıştı.
Şimdilik iPhone 7'de kesin bu olacak denilebilecek somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak sızıntı devi @OnLeaks, iPhone 7'nin tasarıma dair yeni bir görsel paylaşarak ortamı yine alevlendirdi.

@OnLeaks'in paylaşmış olduğu iPhone 7 tasarımında, dikkat çeken nokta kamera alanının oldukça büyük olması.

Söylentilere göre iPhone 7'de iki tane kamera olacaktı. Bu söylentinin de aşağıdaki görsel ile tarih olduğunu söyleyebiliriz.



iPhone 7 tasarım çizimlerinin iPhone 6/6s ile benzerlik gösterdiği açıkça görünüyor. Apple büyük bir değişiklik yapmayarak mevcut tasarımı iyileştirip oval hatları iPhone 7'de de kullanabilir.