Yazılım projelerindeki değişiklik taleplerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan MaestroCR, yaklaşık 4 ay içinde geliştirildi. Yürütülen yazılım projelerinde farklı proje ve müşterilerden gelen değişiklik isteklerini yönetmek bazen çok zor ve takip edilemez bir hale gelebiliyor.

Tam da bu noktada devreye giren MaestroCR, değişiklik isteğinin doğru adrese yönlendirmesini, etki analizini, onay/red süreçlerini ve sonrasında ise tamamlanan isteklerin aylık faturalara dönüştürülmesi sürecinin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Serkan Köse, Hakan Köse ve Burhan Çetinkaya tarafından kurulan MaestroCR, 1,5 ay önce kullanıma sunuldu ve şu an için 98 üyeye sahip. JIRA, Trello, Asana, Wrike, Basecamp ve Monday gibi platformlarla entegre bir şekilde çalışabilen MaestroCR, IT proje yöneticileri ve yazılım geliştirme şirketlerinin işlerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Şu an için direkt bir rakibe sahip olmayan MaestroCR'ı yazılım projesi geliştirme araçlarından ayıran en önemli yanı ise yazılım projesi geliştirme araçları ile müşteri iş birimleri arasında "Unified Communications Interface" birleştirilmiş haberleşme arayüzü olarak her iki kümeye de verimli hizmet yaratmaya çalışıyor olması.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan girişimi SaaS bir platform olarak hizmet veriyor. Sistemdeki aktif proje başına fiyatlandırma yapan MaestroCR, proje sayısına bağlı olarak proje takım üyesi ve bulut alanı da sağlıyor. 

Özellikle yazılım proje yönetiminde hem kurum tarafındaki IT proje yöneticilerini hem de yazılım geliştirme şirketi tarafındaki ekipleri tek platformda buluşturan MaestroCR'ın temel hedefi ise global pazarda yer edinmek. Şu anda entegrasyonlarla ilerleyen MaestroCR, yakın gelecekte ise eklenti yapısı ile farklı ekiplerin de MaestroCR ile entegre yapılar kurabilmelerine olanak sağlamak istiyor.

MaestroCR'ın Webrazzi'ye özel 100 kişi için 6 ay bedava kullanımı içeren bir indirim kodu oluşturduğunu da ekleyelim. MaestroCR'ı denemek isteyen kullanıcılarımız WEBRAZZI indirim kodunu kullanabilir.

Kaynak: webrazzi.com