Dünyaca ünlü aktör, aksiyon sahnelerinin yıldızı Jason Statham LG G5'in yeni reklamında rol aldı. Yönetmenliğini Fredrik Bond'un yaptığı reklam filminde LG G5 'in özellikleri ön plana çıkıyor. 

Transporter ve The Expendables gibi aksiyon filmlerinin yıldızı Jason Statham LG Elektronik'in lokomotifi LG G5'in Televizyon için hazırlanan reklam filminde boy gösterdi. Daha önce küresel bir çok firmanın reklam filmlerinin yönetmenliğini yapan Fredrik Bond da Jason Statham ile bu filmde birlikte çalıştı. 

Reklam filmi ile ilgili görüşlerini paylaşan yakışıklı Holywood yıldızı Jason Statham "LG G5’in modüler tasarımı ile ortaya koyduğu bu yeni konsept, kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanacak" dedi. 

Reklam filminde G5'in modüler tasarımının ve tüm özelliklerinin ön plana çıkarıldığı bir konsept kurgulaya yapımcılar, bir çok yardımcı cihazın da akıllı telefona eklenebilmesiyle G5'in bir ses sistemine ya da üst düzey bir profesyonel bir fotoğraf makinesine dönüştürülebilmesi aktarılıyor.