Seven Knights 7.77 milyon kez indirilmesi şerefine düzenlediği etkinliklerle, yeni güncellemeleri oyun severlerle paylaşıyor. Macera Adası güncellemesinin yanı sıra güçlü yeteneklere sahip kadim Dört Lord’dan biri olan Teo’yu da takipçileriyle buluşturan Seven Knights ayrıca, oyuna giriş yapan tüm oyunculara 250 oyun içi yakut hediye ediyor ve düzenli olarak Seven Knights oynayan takipçilerine 6 yıldızlı aksesuarlar dağıtıyor. 

Kadim Dört Lord’dan biri olan Teo, Yedi Şövalye kadar güçlü ve aynı zamanda oyunun hikayesinde de çok önemli bir role sahip. Dört Lord’dan biri olan Ace’in eğiticisi Teo, etkileyici ve baskın birçok yeteneğe sahip. 

Seven Knights’ın yeni güncellemesi olan Macera Zindanı’nda oyuncular Ace karakterine Baş Düşman Savaşı’nda eşlik ediyor. Oyuncular, Baş Düşman Savaşı’nda Demir Tüketen üç başlı bir deniz ejderhası ile savaşıyor.

Dünya çapında büyük ilgi gören Seven Knights, 200’ün üzerinde karakteri toplayıp aynı zamanda onları geliştirme eğlencesini sunan sıra tabanlı bir mobil RPG’dir.