Karavan sahipleri ile karavan deneyimi yaşamak isteyenleri bir araya getirmek hedefi ile kurulan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan KolayKaravan, yatırım aldığını aldığını duyurdu. KolayKaravan tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, 2,5 milyon dolar değerlendirme üzerinden yatırım aldı.

KolayKaravan'ın 2,5 milyon dolar değerlendirme üzerinden gerçekleşen yatırım turuna, İTÜ ARI Teknokent ve adı açıklanmayan yatırımcılar katıldı.

KolayKaravan kadar aktarılan bilgilere göre şirket, birincil yılında iki ayrı kurumdan yatırım desteği alarak tohum yatırım turunu tamamladı. İTÜ Çekirdek girişimlerinden olan KolayKaravan, karavan kiralama konusunda bir pazar yeri olarak hizmet veriyor.

Tasdikli kullanıcı yorumları, tehlikesiz ödeme sistemleri, 7/24 herif hizmetleri gibi birçok menfaat ile misafirlerinin en dürüst kararı vermeleri için altyapılar sunan KolayKaravan, geliştirdiği CamperTrust uygulaması ile misafirlerin yolculukları her tarafında ivedi ihtiyaçlarında kolayca ulaşılabilir olmasını da sağlıyor.

KolayKaravan kurucu ortağı Çağlar Bilici'nin aktardığı bilgilere kadar KolayKaravan ile bugüne değin 6 bin gece karavanda konaklama deneyimi yaşatıldı. KolayKaravan kullanıcılarının yüzde 20'si ise yurt dışından geldi.

Bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 700'ü bulan büyümeleri ile yılı 40 bin gece konaklama hizmeti sunarak kapatmayı planladıklarını da aktaran Bilici, CamperAI ile zeki fiyatlandırma, güzergah önerisi geliştirme modülü de bulunan KolayKaravan'ın kendi teknolojisini misafirleri için daha da özelleştirip, bu alandaki en büyük ve en teknolojik platform sağlayıcı olmayı hedeflediklerini aktardı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/05/05/kolaykaravan-2-5-milyon-dolar-degerleme-ile-yatirim-aldi/