Dünya genelinde, en hızlı büyüme gösteren sektörlerden bir tanesi Bilişim Sektörü. Bu hızlı büyüme karşılığında, iş gücünde bilişim profesyonellerine duyulan ihtiyaç da her geçen gün artıyor.

Veri Bilimi Uzmanlığı, 2019/2020 yıllarında LinkedIn'de iş verenler arasında en çok talep gören ikinci meslek olarak karşımıza çıkarken bu talep her yıl %39 oranında düzenli bir artış gösteriyor.

2023 yılında 77 milyar dolara ulaşması beklenen veri bilimi sektörü, dünya genelinde 8736 Dolar maaş ortalamasıyla bilişim sektörünün getirisi en yüksek alanı olarak kabul ediliyor.

Dijital Dönüşümün artık kaçınılmaz olduğu yeni dünya yapısında ise Siber Güvenlik yılda %300'lük bir büyüme ve %0 işsizlik oranlarıyla profesyonellere parlak bir gelecek vadediyor.

Pearson Bilişim Profesyonelleri Programı ile Tanışın!

Pearson'ın, bilişim dünyasından dünyanın önde gelen isimleri ile birlikte çalışarak hazırladığı Bilişim Profesyonelleri Programı, hızla gelişen data bilimi, siber güvenlik ve dijital dönüşüm alanlarında yeteneklerini geliştirmek isteyen profesyoneller için özenle hazırlanan online bir eğitim çözümü paketi sunuyor.

Dünyanın önde gelen bilişim uzmanları ile geliştirilen program aşağıdaki eğitimlerden oluşuyor:

Veri Bilimi 1: Python ile Veri Biliminin Temelleri Veri Bilimi 2: Makine Öğrenimi ve İstatistik Analizi Veri Bilimi ve Makine Öğrenimi Siber Güvenlik Bootcamp Python'ın Temelleri Kurumsal Çevik Dönüşüm Proje Yönetimi

Dilediğiniz eğitimi incelemek için dersin adına tıklamanız yeterli olacaktır.

Pearson Bilişim Programının Tüm Derslerine 5-11 Kasım arasında Hepsiburada üzerinden %50 İndirimli Ulaşabilirsiniz!

Jonathan Dinu, Omar Santos ve Jeffrey Pinto gibi alanının önde gelen isimlerinin hazırladığı ve anlattığı video eğitimler, hem uygulamalı hem de teorik bilgileri detaylı bir seviyede aktararak öğrenenleri kariyerlerinde bir adım ileri taşımayı hedefliyor.

Eğitim sonunda ise öğrenenler uluslararası geçerlilikte Pearson Bilişim Sertifikasını almaya hak kazanıyorlar!

Gerek başlangıç seviyesinde olan, gerekse yıllardır bilişim alanında çalışan tüm profesyonellerin, detaylı anlatımlar, uygulamalar, vaka analizleri ve uygulamalı örnekler sayesinde hızlı bir şekilde alanlarında uzmanlaşmalarını sağlayacak sertifika eğitimleri 11 Kasım'a kadar Hepsiburada'da %50 indirimli olarak kendilerini bekliyor!

Tüm dersleri incelemek ve  Efsane Kasım'a özel %50 İndirimden yararlanmak için Hepsiburada sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Kaynak: webrazzi.com