Samsung, katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold’da çift kapaklı tasarıma yer verdi. Apple’da, sızdırılan resimlere göre birincil katlanabilir telefonunda ezeli rakibinin yolundan gidecek. Zira katlanabilir iPhone’un tasarımı Z Fold ile hemen hemen birebir aynı olacak. Cihazın ekranı yapısı gereği Z Fold’a benzerken, bununla birlikte ön taraftaki kamera kurulumu da tekrar Z Fold modelinden esinlenecek.

katlanabilir iPhone en düşük 2023’te gelecek

Apple olasılıkla katlanabilir telefonundan itibaren çentikten kurtulacak. Uzun zamandır kavga konusu olan bu çentikler, birkaç sene içinde iyice ortadan kalkacak. Muhtemelen bunu başlangıçta iPhone 14 ve katlanabilir iPhone modellerinde göreceğiz. Fakat iPhone 13’te yeniden çentik tasarımının devam edeceğini de belirtmekte fayda var.

Katlanabilir iPhone’da uyarı çeken bir başka detay ise iPhone X ve iPhone 11’deki gibi oval bir kasayla gelecek olması. Apple, birincil katlanabilir telefonunda eski modellerindeki kasaya yer verecek. Natürel bunlar zamanla daha detaylı olarak ortaya çıkacaktır.

Şimdilik Apple’ın katlanabilir telefonu hakkında bilinenler bu dek. Merakla beklenen bu telefon raporlara göre en az 2023’te kullanıcılarla buluşacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/katlanabilir-iphoneun-yeni-goruntuleri-ortaya-cikti
Yorumlar