Son birkaç senedir iPhone'nun yeni model telefonu Apple tarafından kullanıcılara sunulmadan önce bu tarz söylentiler mobil sektörde kendine yer bulmaya devam ediyor. Ancak bu sefer Apple'ın niyeti bir hayli ciddi. 

iPhone 7 ile birlikte özellikle tasarım konusunda daha yenilikçi bir tutum sergilemek isteyen Apple, sonunda kavisli ekran olayına 2017 yılında giriş yapmayı planlıyor. Çin merkezli Weibo'nun paylaştığı bilgilere göre Apple, 2017'de tanıtacağı iPhone 8'de çift kavisli ekran özelliğini kullanıcılara sunacak (bu arada telefonun yenilikler sebebi ile 7s olarak değil, direkt 8 olarak geleceği gelen söylentiler arasında).

Tıpkı Vivo XPlay 5 ve Galaxy S7 Edge'de bulunduğu gibi çift kavisli OLED ekrana sahip olacak olan iPhone için Apple'ın hali hazırda çalışmalara başladığı da iddialar arasında. Apple bir süre önce Samsung'tan 5.8-inçlik OLED ekranlar almıştı. Analistlere göre bu ekran boyutu, 5.5-inçlik kavisli ekranlar oluşturmak için kullanılacak.

Bunların dışında 2017'de çıkacak iPhone konusunda cam gövde ve kaldırılmış 'Home' düğmesinin de gelmesi bekleniyor. Tabi şu an 2017'de çıkacak telefon hakkında konuşmak için erken olabilir fakat mobil sektörde beklentiler bu şekilde.