Kevin Feige, Scarlett Johansson‘un Disney ve Marvel’a açtığı dava sonrası verdiği tepki öğrenildi. Sinema evreninin en yetkili ismi, olayların bu raddeye gelmesinden dolayı oldukça dargın. Artist yapımcı, bir lahza önce olayların büyümeden sonuçlanmasını istiyor.

Black Widow filmi ile elde ettiği gelirin zarara uğratıldığını ifade eden Johansson, sinema dünyasında şok etkisi yaratmıştı. Tarafların tepkileri merak edilirken, iddialara kadar Marvel sinema evreninin patronu Kevin Feige, Disney‘den sorunu çözmelerini talep etmiş.

Black Widow’un yıldızından Disney’e dava

Kevin Feige, Disney’e kavgalı

İçeriden gelen bilgilere göre sanatkâr prodüktörün, Scarlett Johansson ile benzer fikirde olduğu öğrenildi. Hollywood muhabiri Matt Belloni, konuyla ilgili şunları aktardı.

Kevin Feige, sinirli. O bir şirket adamı ve kurumsallığa oldukça ağırlık verir. Firma içi hesaplaşmalara ve bu stil dinamitlere de hiç açık bir insan yok. Bana dargın ve utanç içinde olduğunu söyledi. Oyuncusunu asla üzmek istemedi ve Disney‘in planına karşı lobi yaptı. Oysa stüdyo onu dinlemedi ve gelinen noktada deliye döndü. Feige, muhakkak Disney‘in bu sorunu çözmesini istiyor.

Kevin Feige

Disney ile arası açılmışa benzeşen Kevin Feige, gişede kazanılan gelirin öneminin farkında olan. 10 yılı aşkın süredir evrene patronluk eden yapımcı, Matt Belloni‘ye göre Disney‘in en değerli çalışanı. Ancak gelinen noktada, Marvel cephesi dava için tamamiyle da Scarlett Johansson‘a karşı durmayacak gibi gözüküyor. öte yandan Disney, Kevin Feige ile alakalı ortaya atılan iddialara yanıt vermedi.

Scarlett Johansson geri adım atmayacak gibi duruyor

Açıklamalarını sürdüren Matt Belloni, yıldız oyuncunun stüdyoyu dava etmesinin sürpriz olmadığını aktardı. Zira yeniden içerden gelen bilgilere kadar Scarlett Johansson cephesi, film vizyona girmeden önce Disney ve Marvel‘ı uyarmış. Bu uyarıya rağmen hareket eden stüdyoların, yapacakları yeni hamleler çoktan merak konusu oldu.

Keza Kevin Feige’nin bahis edilen tepkisi de, Marvel ve Disney arasındaki ipleri gerebilir. Zira Feige, oyuncusunun tarafında olduğuna dair yeni sinyaller yerdi. Bu durumun gerisinde Disney‘in yeni hamleleri de dikkatleri üstüne toplayacağa benziyor.

Sizler bu tartışmanın neresindesiniz? Kevin Feige, tepki göstermekte haklı mı? Görüşlerinizi bizlere aktarmayı unutmayın.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/kevin-feige-black-widowun-davalik-olmasina-sinirlendi