Ebeveynlere çocukları için online bilirkişi desteği karşılayan Kidolog girişiminin 3 milyon TL değer biçme üzerinden yatırım aldığını 2021 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz Kasım ayında ise 10 milyon TL değerlendirme üzerinden yatırım alan girişim, yeni bir yatırım aldı. 

Edindiğimiz bilgilere kadar Kidolog, 21 milyon TL değerlendirme üzerinden yatırım aldı. Kidolog'un tamamen ne dek yatırım aldığı ile ilgili ise herhangi bir data bulunmuyor. Kidolog'un eski yatırımcıları aralarında yer alan Alesta Teknoloji Yatırım, girişimin yeni yatırım turuna da katıldı.

Andırmak icabında Alesta Yatırım, Kidolog'a yaptığı yatırım ile birlikte şirketin yüzde 10 hissesinin sahibi olmuştu. Alesta kadar aktarılan bilgilere göre Alesta, yeni yatırım turu ile birlikte sahip olduğu Kidolog hissesini ise yüzde 11'e çıkardı.

2020 yılının Şubat ayında Eray Uğurelli ve Burak Samimiyetle tarafından kurulan Kidolog, erişkin bireylere ve ebeveynlere; hamilelik dönemi öncesi, hamilelik dönemi ve çocuklarını 18 yaşına getirene kadarki süreçte ihtiyaç duyabilecekleri 11 farklı kategoride 7/24 tehlikesiz online bilirkişi desteği sağlıyor.

Platformda bulunan kategoriler ise beslenme uzmanı, çocuk gelişimci/ çocuk gelişimi uzmanı, ebe/ doula, emzirme danışmanı, özel eğitim uzmanı, fizyoterapist, ergoterapist, psikolog/ psikolojik danışman, dil ve hitabe terapisti, uyku danışmanlığı.

Kidolog, 21 milyon TL değerlendirme üzerinden aldığı yatırımı operasyonlarını İngiltere ve Amerika'ya taşımak için kullanacak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/17/kidolog-21-milyon-tl-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi