Yeni tür çalışma ve imal alanı olarak hizmet veren Kolektif House, iki yeni satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu. Teknoloji yatırımları ile birlikte büyümek isteyen Kolektif House göre aktarılan bilgilere tarafından şirket, yazılım ve dijital değişim şirketi Thinkerfox ve deneyim tasarımı stüdyosu olan Spectailor'ı satın aldı.

Kolektif House'un gerçekleştirdiği Thinkerfox ve Spectailor satın almalarının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim. Kolektif House, gerçekleştirdiği satın almalar ile birlikte kullanıcı deneyimini belli başlı odağına almayı hedefliyor.

Bu yeni yatırımla birlikte Kolektif House'un sadece ofis çözüm ortağı olmaktan çıkıp, çalışmanın her alanında var olma hedefi doğrultusunda teknoloji üreten bir şirket olarak konumlanacağını gösteren Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO'su Ahmet Övünç, alanında uzman yazılım, bilgi ve deneyim tasarımı uzmanlarını da ekibe eklediklerini sözlerine ekledi.

Kullanıcıları merkeze alarak dijital servis ağını genişleteceklerini ve bu kapsamda meslek kuran ve işini büyütmek isteyenlerin önünü açacak teknolojiler geliştireceklerini de söyleyen Övünç, ofis deneyimini uçtan uca dijitalleştirmek ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için ilk adım olarak operasyon sistemlerini ve aza platformlarını her tarafta yazdıklarını da aktardı.

Online satın alım yapan kullanıcıların üyeliklerini de online olarak yönetebileceklerini ve ek günlük girişler ya da görüşme odası kullanımı satın alabileceklerini de gösteren Iftihar, kısa vakit içinde “Kullandığın değin öde” sistemi üstüne inşa ettiklerini yeni modellerini görücüye çıkaracaklarını da dile getirdi. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/09/kolektif-house-thinkerfox-ve-spectailor-i-satin-aldi