İklim değişimleri, küresel ısınma derken Türkiye bu yaz bunaltıcı sıcaklarla boğuşuyor. Köy evinde fazla sıcaklardan ve nemden etkilenmemek için Samsung Windfree Multi Sistem Klima aldık ve deneyimlerimizi paylaştık.

Samsung Windfree Multi Sistem Klima ne sunuyor?

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Bedava Online Buluş kampanyası ile ilgili daha fazla veri: https://bit.ly/3zXVtTZ

WindFree Soğutma ile konforlu serinliğin tadını, havayı 23.000 mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtarak durgun hava ortamıyla çıkarabiliyorsunuz. Böylece cildinizde rahatsız edici soğuk rüzgar ve üşüme hissi oluşturmuyor, konforunuz maksimumda kalıyor.

Senelerdir klimalar hakkında akla gelen şikayetleri düşündüğümüzde klimalı ortamda uzun süre kalındığında üşüme, eklemlere (sırt ve boyun) üfleyen havanın bu bölgelerde ağrıya sebep olması gibi birçok şikayet üzerine Samsung WindFree teknolojisi tüm şikayetler için güzel bir çözüm.

Klimalar sağlığınızı negatif etkilemediği gibi kontrol açısından da kullanıcıya huzur sağlıyor. Klimanın uzakta kumanda dıştan Smart Things mobil başvuru ile de yoklama edilebiliyor ve evde değilken bile soğutma imkanı bulunuyor.

Tercih edilen klimanın teknik özellikleri:

A++ enerji sınıfıDış mekandan alan tasarrufu ve dış ünitenin çoklu ünitelere göre daha gürültüsüz olmasıWindFree (rüzgarsız serinlik teknolojisi) özelliğiSmart Things uygulaması ile klima kontrolü ve Wi-Fi kiti Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/koy-evindeki-samsung-windfree-multi-sistem-klima-deneyimleri