Teknoloji dünyasının en önemli aksesuar üreticilerinden biri olan Logitech, geçtiğimiz Eylül ayında düzenlediği online basın toplantısı ile Logitech MX Anywhere 3 isimli yeni mouse modelini tanıttı. MX Anywhere ailesinin en yeni modeli konumunda olan Logitech MX Anywhere 3, şık tasarımı ve kompakt yapısı ile dikkatleri çekiyor.

Soluk Gri, grafit ve gül olmak üzere 3 renk seçeneği sunan Logitech MX Anywhere 3, sadece 99 gram ağırlığında. Küçük boyutları sayesinde taşınabilirlik konusunda oldukça avantajlı olan Logitech MX Anywhere 3, üzerinde 6 adet tuş bulunduruyor.

Kaydırma tekerleğinde MagSpeed Elektromanyetik kaydırma teknolojisini kullanan MX Anywhere 3, kaydırma tekerleği için Hassas ve Serbest Dönüş modları olmak 2 farklı mod seçeneği de sunuyor. Cam yüzeylerde bile sorunsuz bir şekilde çalışabilen Logitech MX Anywhere 3, Darkfield yüksek hassasiyet sensör teknolojisini kullanıyor.

Windows, Mac, ChromeOS, Linux ve iPadOS işletim sistemleri ile birlikte çalışabilen MX Anywhere 3, ön kısmında bulunan Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj oluyor. Şarj konusunda oldukça iddialı olan 500 mAh büyüklüğünde bir pile sahip.

Tam şarj ile yaklaşık 70 günlük bir kullanım sunan Logitech MX Anywhere 3, 1 dakikalık şarj ile 3 saate kullanım da sağlıyor. Son olarak Logitech MX Anywhere 3 modelinin fiyatına gelecek olursak mouse, yurt dışında 79 dolar, ülkemizde ise 799 TL'lik bir fiyat etiketine sahip.

Kaynak: webrazzi.com