Kullanılmayan eşyaları tehlikesiz bir şekilde kiraya verebileceğiniz bir platform olarak karşımıza meydana çıkan Varsapp, 2020 yılının Mayıs ayında Zeynep Eliçin, Hande Mutluluk, Doğuş Mert Aksoy ve Yaşar Karaali göre kuruldu. Takriben 1 yıl içinde geliştirilen Varsapp, şu an için 8 karakter bir takım ile yönetiliyor.

Hizmetleri aralarında ürün sigortası, güvenli ödeme, canlı destek, çabuk teslimat ve ücretsiz kargo bulunan Varsapp, mahsul kiralamak isteyen kullanıcılar için güvenli bir ortam sunuyor. Elektronik, moda & giyim, konut - kırtasiye & ofis, oto - bahçe & inşa, anne & bebek, spor & outdoor ve hobi ürünleri elde etmek üzere 7 kategoride ürünler sunan Varsapp, ürünlerin günlük olarak kiralanmasına olasılık tanıyor.

Kısacası Varsapp, kullanılmayan eşyalarını kiralamak isteyen kişiler ile bu ürünleri günlük kiralamak isteyen kişileri buluşturan bir platform. Varsapp tarafından bizimle paylaşılan bilgilere tarafından şu an için platform içinde 100'ü aşkın faal kullanıcı ve yaklaşık 45 kiralık ürün bulunuyor.

Temelde ürün kiralamasına odaklana öteki platformlar ile muhalif konumda olan Varsapp, keza fiyat avantajı sunması keza de kullanıcıları için bir gelir sağlaması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Jurnal olarak kiralanan eşyaları sigortalayan Varsapp, kiralama sürecinde herhangi bir sorun yaşandığında zarar bedelinin ya da ürünün ikinci el satmak bedelinin kiralayan göre karşılanmasını sağlıyor.

Bugüne değin herhangi bir yatırım almayan Varsapp, gerçekleşen kiralamalardan yüzde 10 oranında komite alarak gelir elde ediyor. Varsapp'ın Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. dönemine seçilen 12 teşebbüs arasında yer aldığını da ekleyelim. Varsapp ekibinin temel amacı ise Varsapp projesi ile dünyanın sürdürülebilirliğine katkı karşılamak ve bu anlamda herkesi bilinçlendirmek.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/07/26/kullanilmayan-esyalarin-guvenli-bir-sekilde-kiralanabilecegi-platform-varsapp