Güney Kore merkezli LG, yeni kablosuz kulaklık serisi Tone Free 2021‘i tanıttı. Geçtiğimiz günlerde şirket, yeni maske tasarımı ile gündeme gelmişti. Hava temizleme filtresine sahip yüz maskesinde kulaklık ve hoparlör de yer alıyor. Fakat söz konusu maskenin koronavirüse karşısında cerrahi maskeler değin koruma sağlamadığını açıklamışlardı. Acilen ise şirket, arama kalitesini artıran yeni kulaklıklarını tanıttı.

Uygun fiyata nitelikli ses: Philips True Wireless kulaklık!

LG Tone Free 2021 üç modelle geliyor

FP5, FP8 ve FP9 modellerine sahip FP serisi bu ayın sonlarında satışa sunulacak. Yeni cihazlar faal şamata müdahale etme (ANC) ve kullanımdan daha sonra kulaklıkları arındırmak için UV ışığı kullanan bir sıkıntı kutusu ile birlikte gelecek. Fakat yalnızca FP8 ve FP9 serisi UVnano sıkıntı kutusuna sahip olacak.

LG Tone Free 2021 serisi kulaklıklar

Peki, LG Tone Free serisinin UVnano teknolojili kutusunda ne var? Kutu, cihazlar çok miktar olurken UVnano teknolojisi doğru kulaklıkları temizleyecek. Bundan Başka yüzde 99’luk bir oranla. Şirket, kulak içi forma sahip yeni modellerin IP4X sertifikaları olduğunu da açıkladı. Bu özellik ise suya dayanıklı olduğunu gösteriyor. Bu Nedenle terleme ve yağmur gibi sorunlarla başa çıkabileceksiniz. Keza kulak uçları hipoalerjenik silikondan yapıldı.

Cihazlar “Tak ve Çalıştır” özelliği barındırıyor. Performansına gelecek olursak, keza FP9 ayrıca de FP8, ANC kapatıldığında çok miktar başına 10 saat ve sorumluluk haznesini eklediğinizde toplam 24 saat tatbik sunuyor. FP5 modeli ise haznesiyle 22 saat, kimsesiz 8 saat performansa sahip. Beş dakikalık çabuk şarjla bir saat daha cihazı kullanabileceksiniz.

Hem yük çantasını Bluetooth kablosuz verici (yalnızca FP9) olarak kullanabileceksiniz. aynı zamanda şamata ortamlarda sağ kulaklığı el mikrofonu olarak kullanabilirsiniz. LG Tone Free 2021 serisi Meridian Audio ve 3D Sbund Stage ses teknolojisine sahip. bununla birlikte cihazlar üç mikrofona sahip olacak.

FP9 ve FP8 kömür siyahı, inci beyazı ve haze gold renk seçeneklerinde. FP5 ise yalnızca siyah ve beyaz seçeneklerine sahip. LG, yeni Tone Free 2021 modellerinin ne kadara mâl olacağını ise demin açıklamadı. Özelliklerini dikkate aldığımızda FP5 modelinin diğer iki cihazdan daha düşük bir fiyata sahip olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/kutusuyla-dikkat-cekti-lg-tone-free-2021-serisi-tanitildi