Judgment, orijinal oyunun piyasaya sürülmesinden sadece birkaç yıl daha sonra devam ediyor. Devam sürümünde Takayuki Yagami, “Lost Judgment” adlı bir lisede rahat göreve başlayacak. Bu Vesile Ile çözmesi gereken korkunç bir suç oluşturan daha olan agresif dedektif Takayuki Yagami‘nin hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.

24 Eylül’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X / Series S‘e gelecek Lost Judgment, Kamurocho‘nun hayali Tokyo bölgesi ve yeni yer Yokohama almak üzere iki ana yerde geçiyor.

Oyunun gündüz-gece döngüleri olacak. Yagami daha fazla dövüş stiline, gizlilik ve hareket kabiliyetine sahip olacak ve kaykayına geri dönecek.

Araştırmasının bir parçası olarak, bir Yokohama lisesine gizlice gitmesi gerekecek. Lost Judgment yapımcısı Kazuki Hosokawa‘ya tarafından Yagami, önemli başlıca hikayeyi bir takım “kahkahalar, gözyaşları, mücadeleler ve hatta şayet birazcık da gerilim” ile dengeleyen School Stories adlı tabi görevlerde öğrencilere yardımcı olabilir.

Bunların aralarında Yakuza’nın daha hafif unsurlarını Judgment destanına getirecek bir dans ritmi mini oyunu ve boks görevi de bulunuyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/lost-judgmentin-cikis-tarihi-belli-oldu
Yorumlar