Lucifer dizisi, televizyon dünyasına veda etmeye hazırlanıyor. Netflix‘in eline geçmesi ile popülaritesi gelişen yapımın final sezonunun ne vakit yayınlanacağı belirlenmiş oldu. Fragman ile duyuruyu yapan firma hayranlarına üzücü haberi verdi.

Özellikle beşinci sezonu ile rekorlar kıran ve gündeme yerleşen yapımın, finali şimdiden merak konusu oldu. Netflix, Lucifer‘ın vedasını, 10 Eylül tarihinde başlatacak. Platformda yayınlanacak dizinin son sezonunda, eski bölümlere de göndermeler yapılması bekleniyor.

Netflix’in salgın konulu Türk dizisinden beklenen haber!

Lucifer için veda vakti

Dizinin yeni yayınlanan fragmanında, bir takım minik teferruat da yer alıyor. Serinin birincil bölümüne gönderme yapan video, Lucifer‘ın sunacaklarına dair de bilgiler içeriyor. Yayınlama hayatına FOX ile başlayan dizi, bildiğiniz üzere bekleneni veremediği nedeniyle iptal edilmişti. Fakat ilk önce başrol Tom Ellis elde etmek üzere sosyal medyada büyüyen tepkiler, diziyi Netflix‘e aktarma etmeyi başarmıştı.

Fragmanın ardındaki görüşlerini aktaran Tom Ellis, etkileyici bir sezonun hayranları beklediğini açıkladı. Ünlü oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti:

Fragmanlarımızda fazla pozitif detaylar gösteriyoruz ve bu bizim hoşumuza gidiyor. İnsanların diziyi konuşmasını istiyoruz. Oysa bu sezon final. bu nedenle elimizdekileri saklamayı amaçlıyoruz. Bu sezon, sırlarımızı açıklayacağımız ve izleyicileri şaşırtma imkanına sahip olacağımız son sezon.

Dizinin yapımcısı Joe Henderson da, bir önceki sezondan bu yana yaşanan bir takım hadiselerin sonuçlanacağını aktardı. Popülaritesi git gide büyüyen yapım, beşinci sezonu ile kayda değer rekorları da geri de bıraktı.

Lucifer 5. sezon, 1.8 milyar dakika izlendi

Reyting oranları paylaşılan dizi, 1.8 milyar dakikalık izlenme sayısına ulaştı. 2021 yılının en fazla görüntülenen dizilerinden biri olmayı başaran Lucifer‘ın bütün da bu noktada veda etmesi, hayranları üzdü.

Lucifer

Başrollerinde Tom Ellis (Lucifer), Lauren German (Chole Decker) ve Lesley-Ann Brandt‘ın (Mazikeen) yer aldığı dizinin senaristliğini Tom Kapinos üstleniyor. Len Wiseman‘ın yöneteceği üretim son sezonda, Lucifer‘ın Los Angeles Polis Departmanı‘nda yaşayacaklarını konu alacak. Geçmiş sezonlara da ziyaretlerde bulunması beklenen dizi için artık geri sayıma geçtik diyebiliriz.

Sizler Lucifer‘ın final sezonundan neler bekliyorsunuz? Görüşlerinizi bizlere aktarmayı unutmayın.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/lucifer-dizisinin-final-sezonu-tarihi-belli-oldu