Anneler Günü için geri sayım başladı. Teknolojiyi yerinde fiyata kullanıcılarla buluşturmayı hedefleyen ve özel günlerde indirilmiş ürünlerinin sayısını artıran MediaMarkt’ın Anneler Günü kampanyası bütün hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda telefondan tablete, konut aletlerinden bireysel bakım ürünlerine, saatlerden televizyonlara onlarca ürüne uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

MediaMarkt Ramazan Fırsatları başladı! İşte ürünler
MediaMarkt Ramazan Fırsatları başladı! İşte ürünler

Ramazanın başlamasına sayılı günler kalırken, teknolojik ürünleri yerinde fiyata kullanıcılar ile buluşturmak isteyen MediaMarkt yeni fırsatlar ile karşımızda!

Galaxy A51 alana Arzum Kahve Makinesi hediye

Samsung’un yüksek satmak rakamlarına ulaşan orta seviye telefonu Galaxy A51, 3299 TL fiyat etiketine sahip. Diğer Taraftan 9 Mayıs’a değin telefonu alanlara, Arzum Kahve Makinesi hediye ediliyor.

6.5 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana ve Exynos 9611 işlemciye sahip olan telefon, 32 Megapiksel f/2.2 ön kamera ile karşımıza çıkıyor. Arkadaki tarafta 48 Megapiksel esas kameraya, 12 Megapiksel ultra geniş ve 5 Megapiksel makro kameranın yanı sıra 5 Megapiksel derinlik sezgi sensörü eşlik ediyor.

4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve 15W hızlı sıkıntı desteğine sahip olan telefon, ekrandan parmak izi okuyucuyu bünyesinde barındırıyor.

Huawei P40 Lite ve GT2 Pro alana kahve keyfi ücretsiz

Günümüz şartlarında satın alınabilecek en iyi orta seviye telefonlardan birisi olan Huawei P40 Lite, 6.4 inç büyüklüğünde IPS LCD ekrana sahip. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli Kirin 810 işlemciden baskı bölge telefon, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile geliyor.

48 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframlı başlıca kameranın önderlik ettiği dörtlü arka kamera kurulumunun yer aldığı telefon, 16 Megapiksel f/2.0 ön kameraya sahip.

Zeki saatler, gün içerisinde telefona bakma ihtiyacını büyük oranda azaltıyor ve işleri kolaylaştırıyor. Bu kapsamda Huawei’nin 1.39 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olan ve Kirin A1 işlemciden zor bölge Watch GT2 Pro akıllı saati de kampanya ile kullanıcılara sunuyor.

9 Mayıs tarihine dek devam eden kampanya zarfında, kahve makinesi hediyesi fırsatı ayrıca zeki saatte keza de telefonda geçerli. Huawei P40 Lite’a sahip edinmek isteyenlerin 3499 TL, GT2 Pro’ya sahip almak isteyenlerin ise 2298 TL ödemesi gerekiyor.

Bütün bunlara ek olarak 3000W güce sahip olan Philips Azur Buharlı Ütü, 649 TL fiyat etiketi ile kullanıcıları bekliyor. Mahsul hakkında detaylı data için buraya tıklayabilirsiniz.

Anneler günü fırsatları kapsamındaki tüm ürünleri bakmak için buraya veya aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/mediamarktta-anneler-gunu-kampanyasi-devam-ediyor
Yorumlar

Kategori Haberler