Apple ürünlerinde öne meydana çıkan fırsatlar MediaMarkt’ta. 27 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya MacBook’tan iPad’e en yeni Apple ürünlerini yerinde fiyatlar ile kullanıcılara sunuluyor.

MediaMarkt mağazalarında ve internet sitesinde geçerli olacak kampanya, inovatif Apple ürünleri için daha artı üstünlük, hizmet ve yardım imkanı da sunuyor. Bu kampanya zarfında öne meydana çıkan fırsatlar ise şöyle;

MediaMarkt’ta okurlarımızla buluşuyoruz!

MacBook

Fazla enerjik ve çok hafif. sloganıyla öne çıkan MacBook Air, Apple’ın en ince ve en hafif dizüstü bilgisayar deneyimini sunuyor. Bütün gün batarya ömrüne sahip bilgisayar, peşin fiyatına 12 taksit fırsatıyla MediaMarkt’ta sizleri bekliyor.

MacBook Air’i satın olmak ve parçalara ayırıp incelemek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

iPad

Güçlü ve renkli yapısıyla uyarı çeken iPad Air, 10.9 inç ekranı ile geniş bir uygulama alanı sunuyor. Büyük ekranının yanı sıra Liquid Retina’ya sahip tablet, gerçekçi bir manzara deneyimi vadediyor. Rakiplerine göz dağı veren iPad Air, ekran özelliklerinin yanı sıra zinde işlemcisi ile de öne çıkıyor.

A14 Bionic çipten gücünü alan iPad Air’ı 5.999 TL‘den başlayan fiyatlar ile satın almak için MediaMarkt’ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dahası peşin fiyatına 6 taksit fırsatı da MediaMarkt mağazalarında. Son gün 30 Eylül!

27 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli kampanya hakkında daha detaylı veri olmak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/mediamarktta-apple-urunlerindeki-firsatlari-kacirmayin