Mediatrend her zaman olduğu gibi yeniden dopdolu. Mediatrend Mayıs sayısında sizler için Anneler Günü’ne özel içerikler hazırladık. Mobil teknolojilerden, mutfağa, fotoğrafçılıktan oyunlara dek böylece çok şeyi bulabileceğiniz Mediatrend Mayıs sayısına gelin şöyle bir göz atalım…

Mobil Yaşam köşemizde en sevilen fitness ve spor uygulamalarını sizler için hazırladık. Yine mobil başvuru alanında Clubhouse’un öteki sosyal ağ platformlarına nasıl ilham kaynağı olduğunu anlatıyoruz. Mobil Hayat köşesinde daima olduğu gibi röportajlarımız da sürüyor. Bu sayımızda konuğumuz çocukluk yıllarından bu yanlamasına yakından tanıdığımız Jennifer Boyner.

Yolculuk köşesinde ‘’Sırt çantalı gezginler için olmazsa olmaz aksesuarları’’ derlediğimiz makalemizi Mutfakta Hayat köşesinde ise birbirinden lezzetli ve öbür soğuk çay önerilerimizi bulabilirsiniz. 

Tarafsız köşemizde ise bu sayımızda ‘’Evcil hayvan portresi nasıl çekilir?’’ sorusuna ve fotoğraflarda filtre kullanım etiği açmazına yanıtlar arıyoruz. Peki ya Evde Yaşam? Bu sayımızda Evde Hayat köşemizde beyaz eşya ve ankastre tercihlerinde uyarı edilmesi gerekenler ve oyun için ayrı platformların sunduğu bambaşka avantajlara ışık tutuyoruz.

Mediatrend’in en hareketli köşesi Ziyafet Dünyası bu sayıda da iki dev yapıma konut sahipliği ediyor. İlki çıktığı günden bu yandan dikkatleri üstüne toplayan Outriders oyunu bir diğeri ise Netflix’in yeni yerli yapımı Fatma.

Teknoloji dolu bir serüvene çıkmaya hazırsanız, başlayalım…

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/mediatrend-mayis-sayisi-cikti-indirdiniz-mi
Yorumlar