Apple'ın en popüler ürünleri aralarında bulunan Apple Watch ile ilgili gelişmeleri geçtiğimiz yıllarda o kadar çok defa sizlere aktarmıştık. Uzun senelerdir yurt dışında Cellular yani hücre bilgi desteğini sunan Apple, yakın zamanda bu özelliği ülkemiz için de kullanıma sundu.

Apple'ın Cellular desteğine sahip olan Apple Watch SE ve Apple Watch Series 7 modellerini çözümleme fırsatı yakaladık. Bu videomuzda Cellular desteğine sahip Apple Watch modelleri ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Şu lahza için yalnızca Turkcell ile birlikte çalışan Cellular desteği, Apple Watch modellerinin hücreli data ile birlikte kullanılabilmesini sağlıyor.

Cellular özelliğini uygulamak için Turkcell kullanıcısı olmanız gerektiğini de paylaşalım. Cellular özelliğini aktifleştirmeniz için ise Apple Watch uygulaması içinde bulunan Hücre kısmından bir eşleştirme yapmanız gerekiyor. Turkcell'in Apple Watch GPS Cellular tarifesinin fiyatı ise aylık 29 TL.

Laf konusu tarifenin birincil 6 ay için ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu da ekleyelim. Cellular desteğine sahip olan Apple Watch SE modelleri 9 bin 299, Apple Watch Series 7 modelleri ise 13 bin 399 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Videomuz içinde Cellular desteğinin detaylarının yanı sıra Apple Watch SE ve Apple Watch Series 7 modelleri arasındaki farkları da bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/07/20/apple-watch-modelleri-cellular-destegi-ile-neler-sunuyor