Tekneleri akıllandıran yerli bir teşebbüs olarak karşımıza çıkan Vanemar'ı başlangıçta 2021 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Mevlüt Şahin, Mehmet Yetişmiş, Önder Arık ve Gökhan Moral göre kurulan Vanemar, yatırım aldığını duyurdu.

Vanemar kadar aktarılan bilgilere göre girişim, tohum öncesi yatırım turunda 650 bin dolar yatırım aldı. Edindiğimiz bilgilere göre Vanemar'ın 650 bin dolarlık yatırım turuna, Berkay Mollamustafaoğlu, Erhan Dolak, Tolga Kaskatı, Kadir Vardar, İsmail Can ve Tolga Özek gibi isimler katıldı.

Kısa zaman içinde önemli bir yükselme yaşayan ve halihazırda ABD, İsviçre, İrlanda, Malta, Yunanistan ve Singapur gibi ülkelerde müşterilere sahip olan Vanemar, aldığı 650 bin dolarlık yatırımı ABD pazarındaki çoğalma çalışmalarını hız yapmak için kullanacak.

Hatırlatmak gerekirse Vanemar Gateway adında bir başlıca modül ve ona bağlı çalışan kablosuz sensörlerden oluşan Vanemar'ın sistemi, 20 adede dek eklenebilen kablosuz sensörler ile tekneye ait sintine yüksek su, akümülatör, duman ve motor verilerini kullanıcılara gösterilebiliyor. Kısacası Vanemar, sunduğu teknoloji ile birlikte teknelerin uzak peşine düşüp takip edilebilmelerini sağlıyor.

tamamen mümkün olan en gelişmiş kullanıcı deneyimini kullanıcılarına sunmaya adanmış, doğaüstü yetenekli bir ekibe sahip olduklarını bildiren Vanemar kurucu ortağı ve CEO'su Mevlüt Şahin, bu hikayeye birbirinden değerli yatırımcıların da katılmış olmasının heyecanlandırıcı olduğunu dile getirdi. Şahin, onların da kıymetli deneyim ve katkılarıyla Vanemar'ı bir dünya markası haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini aktardı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/09/23/tekneleri-akillandiran-vanemar-650-bin-dolar-yatirim-aldi