Microsoft’un çift ekranlı akıllı telefonu Surface Duo, ne yazık oysa cazip olmayan fiyatı sebebiyle çok artı ilgi görmedi. Ama ABD’li üretici buna karşın aynı tasarıma sahip bir model ile tekrardan şansını denemeye hazırlanıyor. Bir süredir sızıntılarıyla apaçık dolaşan Microsoft Surface Duo 2, tanıtım tarihine içten yaklaşırken tekrardan ortaya çıktı.

Microsoft’un Android işletim sistemli olması beklenen zeki telefonu Surface Duo 2, tıpatıp bir önceki nesil gibi çift ekran tasarımıyla gelecek. Bunun yanı sıra cihaz, arkadaki tarafında üçlü kamera kurulumuna da konut sahipliği yapacak.

Biden, Microsoft’a yapılan saldırıda Çin’i muhabere etti

Microsoft Surface Duo 2’nin tasarımı netleşti

Microsoft’un Surface Duo akıllı telefonu, ayrıca modası geçmiş keza de piyasadaki birçok telefondan daha fiyatı yüksek olması nedeniyle epey tepki topladı. Bunun üstüne Microsoft, Surface Duo’nun halefi için kolları sıvadı.

Öne çıkan bilgilere göre Surface Duo 2, Microsoft’un çift ekranlı Android telefonunu günümüz modasındaki telefonlara but uyduracak bir konuma taşıyor. Duo 2’nin uyarı çeken özelliklerinden ilki hiç kuşkusuz arkadaki kamera kurulumu olacak. Aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere Microsoft yeni akıllı telefonunda üçlü kameraya yer verecek. Bunlardan biri esas kamera olurken, öteki ikisi ise telefoto ve ultra geniş açılı lensler olacak.

Yukarıdaki görselde cihazın parmak izi tarayıcısının nerede olduğu tam olarak görünmüyor. Oysa sızıntıyı yapan kaynağa göre Microsoft bunu baskı düğmesinin üstüne taşıyacak.

Teknik özelliklere gelecek olursak Microsoft Surface Duo 2, daha önceki bilgilere tarafından Snapdragon 888 yonga setinden zor alacak. öte taraftan aygıt keza 5G, keza de NFC desteğine de sahip olacak.

Fiyat ise tekrar en merak edilen konular arasında. Zira birincil akıllı telefonu cep yakan fiyat ile satışa sunan Microsoft’un, en azından bu modelde azıcık daha düşünceli davranması bekleniyor. Lakin bu konu hakkında da belirli bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/microsoft-surface-duo-2-yeni-goruntuleriyle-sizdirildi