Ülkemizin en manâlı market zincirlerinden olan Migros'un MoneyPay ile ödeme hizmetlerine gireceğini geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Uygulamadan edindiğimiz bilgilere tarafından Colendi ve Param iş birliği ile hazırlanan MoneyPay uygulaması resmen kullanıma sunuldu.

Hem Android ayrıca de iOS platformu için ücretsiz olarak kullanıma sunulan MoneyPay uygulaması, parasal işlemlerinizi yönetmenize odaklanıyor. Uygulamanın sunduğu avantajlar aralarında öne çıkan nokta ise globalde "Buy Now Pay Later" olarak bildiğimiz hazır sınır yararlanma servisi. Ödeme yapma, 7/24 para gönderme, banka hesabından, kredi kartından ve Migros'lardan 7/24 para yükle ve QR ile ödeme yapma yer alıyor. 

Yakın zamanda uygulamaya fatura ödeme özelliğinin ekleneceğini de paylaşalım. Başvuru Formu içinde kimlik doğrulaması gerçekleştirerek 300 TL'ye dek olan hazır limitinizi kullanabiliyorsunuz. Hazır limitin Migros ve MacroCenter mağazalarında kullanabildiğini de belirtelim.

Kısacası MoneyPay ile birlikte bakiyenizde bulunan veya hazırlanmış limitinizle Migros kasalarında QR okutarak temassız ödeme yapabilirsiniz. Sade ve şık bir arayüze sahip olan başvuru formu, anasayfa, işlemler, öde, fırsatlar ve kullanıcı olmak üzere 5 kısımdan oluşuyor.

Anasayfa kısmından hesabınızı, kartlarınızı ve varlıklarınızı teftiş edebilirsiniz. İşlemler kısmında ise keza hazır sınır ödemelerinizi ve tüm işlemlerinizi denetlemek hem de para yükleme ve para gönderme adımlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme kısmına geldiğinizde ise ödeme yap ve ödeme al olmak üzere iki öbür seçenek karşınıza çıkıyor. Ödeme alı seçtiğinizde kameranız açılıyor ve QR kodun okutulması isteniyor. Ödeme al kısmında ise sizin QR kodunuz ekrana geliyor. Uygulamanın fırsatlar kısmında ise değişik markalar için indirimler yer alıyor. Dilerseniz MoneyPay uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/24/migros-finansal-cozumler-sunan-money-pay-uygulamasini-kullanima-sundu/