Görme engelli kullanıcıların hak ettikleri nitelikli hizmete, teknolojik özgürlüğe ve fırsat eşitliğine ulaşmaları için Türkiye'nin birincil görme engelsiz online market alışverişi Blindlook işbirliği ile Migros Sanal Market ve Migros Hemen'de başladı! 

Migros uygulaması Türkiye'nin görme engelsiz birincil online market platformu olmanın ve görme engelli kullanıcıların bu en esas ihtiyaçlarını karşılamanın verdiği mutluluğu paylaşılıyor.

Görme engelli müşterilerilerinin online market alışveriş yaparken yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak nedeniyle, görme engelliler için özgürlük teknolojileri geliştiren BlindLook ile iş birliği gerçekleştirdi.

Geliştirilen sesli simülasyon teknolojisi ile artık Türkiye'de yaşayan 1 milyondan artı görme engellinin keza Migros Sanal Market ve Migros Anında web sitelerini, keza de uygulamalarını hiçbir engel olmadan kullanabilecek ve rahatça online market alışverişlerini yapabilecekler. 

Migros uygulaması kullanıcılarının ihtiyaçlarına tutmak ve çözümler geliştirmek için daima kullanıcılarının yanında. Migros Sanal Market ve Migros Hemencecik ile #ÖzgürceAlışverişeEngelYok

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/10/19/migros-sanal-market-migros-hemen-ile-ozgurce-alisverise-engel-yok