Çinli kaynaklar kadar sağlanan bilgilere tarafından MIUI 13 güncellemesi, bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek. Planlanan tarihin ise 25 Haziran Cuma günü olduğuna dair raporlar var.

MIUI 13 güncellemesi iddialara tarafından 25 Haziran tarihinde çıkacak

 

MIUI 13 güncellemesini alacak cihazlar şimdi iyice muhakkak olmadı. Oysa; Mi 9 serisi, Mi Mix 3, Redmi Note 8 serisi, Mi 8 serisi ve Redmi 8 modelleri MIUI 13‘ü kesin olarak desteklemeyecek.

Xiaomi geçtiğimiz haftalarda sürpriz yaparak Mi 9 SE modeline MIUI 12.5 güncellemesini yayımladı. Buna ek olarak şirket Mi Mix 2S ve Mi 8 serisinin de bu güncellemeyi alacağını açıkladı. Ama Xiaomi’nin popüler olan bu modelleri bir sonraki arayüz güncellemesini alamayacak. Dolayısıyla şirket yalnızca güvenlik güncellemeleri konusunda takviye vermeye devam edecek.

MIUI 13’ün özellikleri hakkında şu lahza için bir veri yok. Fakat şirket yine; kilit ekranı, asıl arayüz, animasyonlar ve çeşitli efektlerde şartların değişmesi yapacaktır. Keza düşük donanımlı cihazlar için sanal hafıza özelliğini de yeniden bu arayüzde görebiliriz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/miui-13-icin-ilk-bilgiler-gelmeye-basladi
Yorumlar