Yapılan araştırmalara göre, mobil uygulamalardaki artış, 2021'de küresel olarak hızlanmaya devam ediyor. Endüstrinin son bir sene içinde yaşadığı metamorfoz ve pandemi kaynaklı sarsıntıların peşinde başvuru formu ekosistemindeki montaj ve oturumlar endüstri genelinde yükselme gösteriyor. Hatta Adjust'ın 2 binden artı en iyi uygulamanın bilgi setini baz bölge Mobil Tatbik Trendleri raporu, bizlere fintech, e-ticaret ve oyun sektörlerindeki dilekçe içi ciro şimdiye kadarki en yüksek aylarını 2021 yılında yaşadığını gösteriyor. 

Oyun kategorisindeki uygulamalar için ATT onaylama oranı yüzde 30'a ulaştı

Türkiye'deki kullanıcıların yüzde 40'ının Apple ATT zarfında izlenmeyi onayladığını sizlere aktarmıştık. Sahiden ATT onaylarına dair birincil tahminler, kullanıcıların yüzde 5'inin takibe onaylama vereceği yönündeydi. Ancak veriler gösteriyor ancak Mayıs 2021'de yüzde 16 olan bu sayı, hemen yüzde 25 civarında seyrediyor. Oyun kategorisindeki uygulamalar için onaylama oranı yüzde 30'a ulaştı. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/23/mobil-uygulama-trendlerinde-mobil-e-ticaret-hisse-yatirimi-ve-kripto-uygulamalari-yukseliste