Haziran ayında, Webrazzi olarak Facebook ile yeni bir canlı yayın serisine başlamış ve bütün detayları sizlere aktarmıştık. Her şeyden önce Facebook Tech Talks olan etkinliğimizin adının, Facebook'un çatı şirketinin ismini değiştirmesiyle "Meta Tech Talks" olarak her yerde adlandırıldığını belirtelim. 

Peki bu konseptte neler konuşuyoruz? Tech Talks'ta, geleceğe yön vereceğini düşündüğümüz teknolojiler, trendler hakkında konuşuyor ve merak edilen konuların tamamını, birbirinden değerli konuklarımızla birlikte cevaplandırmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar bağlantının yeni boyutundan suni akıl destekli mesajlaşmaya, metaverse'ten verilere ve hizmetlere tüketici erişimini dijitalleştirme çabasına kadar çoğu konuyu gündemimize taşıdık.

Yarın bir yenisi gerçekleşecek olan Meta Tech Talks'ta ise bu kere "Mobil başvuru formu trendleri ve globalde büyümenin yeni yöntemleri" konuşulacak.

Yeni oturumumuzun moderatörlüğünü de bir önceki yayınlarda olduğu gibi Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Tanrısal üstlenecek. Konuşmacılarımız ise Rockads Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Çelik, Meta Türkiye Mobil Uygulamalar, Telekomünikasyon, Mali Servisler Ürün ve Performans Lideri Can Gökhan ile Meta Türkiye Mobil Uygulamalar, Telekomünikasyon & Mali Hizmetler Sektör Lideri Irmak Emekdaş olacak.

25 Kasım 2021'de, saat 16:00'da başlayacak olan oturumumuz Webrazzi.com'dan ve Facebook.com/webrazzi'den takip edilebilecek. "Mobil uygulama trendleri ve globalde büyümenin yeni yöntemleri" adlı oturumda özellikle mobil başvuru formu ekosistemini detaylandıracak ve bu ekosistemin crossborder özelliklerinden bahsedeceğiz. bununla birlikte Rockads'in bu alanda sağladığı faydalar ile girişimlere ilham olacak konular da gündemimizin belli başlı maddelerini oluşturacak.

Çoktan iyi seyirler!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/24/mobil-uygulama-trendlerini-ve-globalde-buyumenin-yeni-yontemlerini-tech-talks-ta-konusacagiz