Pandemi ile birlikte azami istek gören sektörlerden biri hiç şüphesiz online marketler oldu. Bu dönemde bilhassa e-ticaret sitelerinin de online market pazarında kendine yer edinmeye başladığını söyleyebiliriz. Dün bile Hepsiburada'nın çoğalan online market kategorisine, ikinci markası hepsimarket'i eklediğini sizlerle paylaşmıştık. Şu Anda ise n11.com'un Market11 ile online market hizmetine adım attığını görüyoruz. 

n11.com'daki kuponlar Market11'de kullanılabiliyor

n11.com'un Market11 adını verdiği hizmet ile seçtiğiniz ürünler istediğiniz gün ve saatte ya da benzer gün size ulaşıyor. Dahası n11.com kuponlarınızı da Market11 alışverişinde kullanabiliyorsunuz. şimdi Market11'e göz attığımızda hizmetin İstanbul'da tekrar etkin olmadığını görüyoruz. Market11, şu lahza için Avrupa yakasının bazı bölgelerinde hizmet veriyor. Anadolu yakasına ait bir adres seçtiğimde ise Market11'in kısa bir vakit sonra bu bölgede de aktif edileceği bilgisi paylaşılıyor. 

Market11 platformunda şimdilik Üçler, Sarıyer Market, Başgimpa, Show Market gibi zincir marketler yer alıyor. n11.com'un online market hizmetinde de tıpkı öteki platformlarda olduğu gibi ürünler kategoriler halinde sunuluyor. Şarküteriden temizleme ürünlerine, atıştırmalıklardan esas gıdaya her ürün ayrı kategoride kullanıcıya sunuluyor. 

Ankara, Kayseri de dahil olmak üzere öbür Anadolu şehirlerinde sınırlı bölgede hizmet veren Market11'e buradan göz atabilirsiniz. 

Kaynak: webrazzi.com