Aşk-ı Memnu ile adını büyük kitlelere duyuran ve Kuzey Güney dizisindeki performansı ile de akıllara kazınan Kıvanç Tatlıtuğ‘dan yeni bir Netflix hamlesi geldi. Halihazırda Netflix’ten yayınlanacak ”Bir Denizaltı Hikayesi” ile seyirci karşısına çıkmayı planlayan ünlü oyuncu, platformun epeyce popüler olan bir başka dizisinin de kadrosuna misafir oyuncu olarak dahil oldu.

Netflix açıkladı: Bütün zamanların en çok izlenen 10 dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ, Into The Night’ın ikinci sezon kadrosuna dahil oldu

Ülkemizde yaklaşık 4 milyon abone ile hizmet veren Netflix‘in Türkiye pazarına olan ilgisi büyük. böylece sıklıkla Türk yapımı dizi ve filmler ile karşımıza çıkan platform, Türk oyunculara da fazlasıyla önem veriyor. İşte bütün da bu noktada Kıvanç Tatlıtuğ’un ülkemiz de dahil olmak üzere bütün dünyada popüler olan Belçika yapımı Into The Night dizisinin ikinci sezon kadrosuna misafir oyuncu olarak dahil olduğu açıklandı.

Jason George’un bilim kurgu romanı The Old Axolotl’dan esinlenerek hayata geçirdiği Into The Night, 2020 yılında yayınlanmaya başladı. Dizinin kadrosunda ise bir başka Netflix yapımı Hakan Muhafız’dan tanıdığımız Mehmet Kurtuluş‘un yanı sıra Stefano Cassetti, Laurent Capelluto, Pauline Etienne ve Babetida Sadjo gibi isimler yer alıyor.

Birinci sezonu toplam 6 bölüm süren ve izlenme sayıları olarak da Netflix’in yüzünü fazlası ile güldüren Into The Night, önümüzdeki aylarda onarılmış kadrosu ve ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkmayı hedefliyor. Oysa Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide hangi karakteri canlandıracağı ise şu an için merak konusu.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/netflixin-sevilen-dizisinde-kivanc-tatlitug-surprizi