Netflix, orijinal yapımlarını sonlandırmaya devam ediyor. Stüdyonun 2019 yılında seyircileri ile buluşturduğu bir filmi daha hayranlarına veda ediyor. Başrolde Ryan Reynolds‘ın yer aldığı 6 Underground‘un devam yapımları gelmeyecek.

Netflix yöneticisi Scott Stuber‘ın açıklamasına kadar stüdyo, filmin geri dönüşlerinden memnun olmamış. İlerleyen dönemler için de firmanın stratejisine dair ipuçları veren Stuber, daha seçici olacaklarını açıkladı.

Netflix’deri tartışma yaratacak COVID-19 aşı kararı!

Netflix, 6 Underground’u iptal etti!

Filmin seri haline gelmeyeceği açıklanırken, stüdyo daha ihtiyatlı adımlar atmak istiyor. 6 Underground ile alakalı da açıklamalarda yer alan Scott Stuber sözlerine şu şekilde devam etti:

Becerikli bir film ile vizyona girdiğimizi hissedemedik. Hoş bir denemeydi, ama günün sonunda devam filmleri için hedefi tutturduğumuzu düşünmüyoruz. Yapımdaki karakterlere veyahut evrene dair herhangi bir derin sevgimiz yoktu.

Transformers serisinin yönetmeni Micheal Bay’in yer aldığı proje, tenkit platformu Rotten Tomatoes‘ta da bekleneni veremedi. Film eleştirmenlerden yüzde 36, seyircilerden ise yüzde 60‘lık bir değer biçme aldı. Yapım, Ryan Reynolds‘ın canlandırdığı milyarder Magnet S. Johnson‘ın, sahte bir ölüm ile Turgistan şehrindeki hükumeti devirmeye çalışmasını konu alıyor.

Filmde Ryan Reynolds‘a, Mélanie Laurent (Two), Adria Arjona (Five), Ben Hardy (Four) ve Manuel García-Rulfo (Three) eşlik ediyor. Yapımın senaristliğini ise Paul Wernick ve Rhett Reese üstleniyor.

Netflix devam filmleri konusunda daha seçici olacak

Platformun arka kataloğunda en fazla izlenen beşinci film olan 6 Undergorund‘un iptali, stüdyonun yeni stratejisini de bir nevi ortaya çıkardı. Çıkış yaptığı birincil ay 83 milyon kullanıcı göre izlenen yapım, görünen o ki Netflix‘i böylece de hoşnut etmedi.

Netflix

Stüdyo bundan böyle maliyet, işe alım ve karakterlere sunduğu evrenin devam edilebilirliği yönünden değerlendirmelerde bulunacak. Scott Stuber’ın 6 Underground hakkındaki açıklamalarının peşinde filmin iptal edilmesi öyle de şaşılacak gelmiyor. Daha orijinal yapımların arayışında olan Netflix, Will Smith‘in başrolde yer aldığı, fakat eleştirmenlerden oldukça fena yorumlar alan Bright‘ı bu yüzden devam ettiriyor.

Sizler peki 6 Underground‘un iptali hakkında neler düşünüyorsunuz. Netflix yeni stratejisinde başarılı olabilecek mi? Görüşlerinizi bizlere aktarmayı unutmayın.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/netflixin-sevilen-filminden-kotu-haber-geldi