Netflix Türkiye, üyelik ücretlerine demin 6 ay bile olmadan zam yaptı. Eylül 2022'de 45,99 TL'ye çıkarılan "Temel Plan" paketi, yeni zam ile birlikte 63,99 TL'ye yükseldi.

Aynı anda azami iki ekrandan içerik izlenmesine imkan veren Standart Plan'ın ücreti ise 69,99 TL'den 97,99 TL'ye çıktı. Son olarak en ayrıntılı paket diyebileceğimiz ve benzer anda 4 ekrandan içerik izlenmesine müsade veren Özel Plan'ın fiyatı 93,99 TL iken 130,99 TL‘ye çıkarıldı.

Netflix, planların ve fiyatlarının gösterildiği alanda şöyle bir izah etme paylaştı: "Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin hepsi içinse bu değişiklik kademeli olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız." Yani halihazırda Netflix'i kullananlar, bu ay için eski plan ücretlerini ödeyecekler, fakat biri yeni abone olmak isterse yeni fiyatlar üzerinden ücretlendirilecek.

Son dönemde Netflix, Türkiye'de yaptığı yüksek zamlarla dikkat çekiyor. Zira şirket, son zam ile 10 ay içindeki 3. zammını gerçekleştirmiş oldu. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/17/netflix-turkiye-uyelik-ucretlerine-zam-yapti