İnsan Kaynakları dünyasının çağdaş ve trend öncüsü olan liderlerinin buluşma platformu olan New HR Sessions, İnsan Kaynakları Dünyası'nın nabzını tutmaya devam ediyor.

Online olarak gerçekleşecek New HR Sessions, 2021'de İnsan Kaynakları ve Yeni Trendler, yine aktüel konuların mercek altına alındığı bir etkinlik olacak.

Etkinlikte, karşılamaya hazırlandığımız yeni yılın trendleri neler olacak tartışırken, işgücünde yeni beceriler kazanmanın önemine değinecek ve İnsan Kaynakları'nda teknolojinin önemini sektör liderleri ile mercek altına alacağız. Arkada bırakmaya hazırlandığımız yılın esas gündemi olan Covid-19'un İnsan Kaynakları süreçlerine etkileri de New HR Sessions, 2021'de İnsan Kaynakları ve Yeni Trendler bünyesinde ele alınacak.

New HR Sessions, İnsan Kaynakları alanındaki tüm yeniliklere ev sahipliği yapıyor

13 Ocak 2021, Çarşamba günü gerçekleşecek olan etkinlikte Crenvo İK yine değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına benzersiz bir platform sunarken bütün katılımcılar için kıymetli bir online networking imkanı da yaratacak.

New HR Sessions, 2021'de İnsan Kaynakları ve Yeni Trendler'in birbirinden değerli konuşmacıları arasında, Crenvo İK CEO'su Pınar Tanrısal, PPG Industries Leadership Development Manager EMEA Nurhayat Ulucan, McKinsey & Company Associate Partner'ı Ezgi Demirdağ Saydağ, Flormar İnsan Kaynakları Direktörü Seda Kayrak Kızıltan, PepsiCo Talent Acquisition Lead'i Meltem Taymen, LC Waikiki İnsan Kaynakları Direktörü Hande Özdağdeviren, Organik Kimya İnsan Kaynakları Direktörü Asuman Zeynep Yorulmaz, Yemeksepeti.com CHRO'su İlke Şentürk Öksüz ve Softtech İnsan Kaynakları Direktörü Favori Turan yer alıyor. Etkinlik detaylarına ve programa buradan göz gezdirebilirsiniz.

Trendlerin peşinde kalmak istemeyen bütün insan kaynakları profesyonellerini New HR Sessions, 2021'de İnsan Kaynakları ve Yeni Trendler'e bekliyoruz!

Dilerseniz kaydınızı buradan yaptırabilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Öğrenme, değişim ve yenilenmenin bütün vakti!

 

 

 

Kaynak: webrazzi.com