Ofis kiralama deneyimini dijital dünyaya içeren bir teşebbüs olarak karşımıza çıkan Codi, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Codi kadar aktarılan bilgilere kadar teşebbüs, A serisi yatırım turunda 16 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı.

Codi'nin 16 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, yatırım ekosisteminin en manâlı isimleri aralarında yer alan Andreessen Horowitz liderliğinde gerçekleşti. Yapılan yatırımla birlikte A16z partneri Jeff Jordan, Codi'nin idare kuruluna da katıldı.

Andırmak gerekirse Codi, en son 2020 yılının Ağustos ayında 5 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 16 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Codi girişiminin bugüne değin aldığı toplam yatırım ise 21 milyon dolara ulaştı. 2018 yılında Christelle Rohaut ve Dave Schuman tarafından San Francisco'da kurulan Codi, girişimlerin büro kiralamalarına odaklanıyor.

Temelinde büro kiralama odaklı bir pazaryeri olarak hizmet veren Codi, ofis arayan şirketler ile birlikte mülk sahiplerini buluşturuyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Codi; büro lokasyonu, ofiste kaç kişinin çalışacağı, ofisin haftada kaç gün kullanılacağı ve bütçe gibi bilgiler ışığında ofis kiralamak isteyenlere en uygun seçenekleri sunuyor. 

Kısa süreli kiralamalar gerçekleştirilmesini de karşılayan Codi, 6 aylık kiralama seçeneğine de sahip. Kiralamalar konusunda detaylı bir yardım sunan Codi, taşınma ve temizleme konularında da müşterilerine hizmet sunuyor. New York ve Bay Area bölgelerinde faal olarak hizmet veren Codi'nin kataloğunda 100'den pozitif ofis de bulunuyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/09/15/ofis-kiralama-sureclerini-dijitallestiren-codi-16-milyon-dolar-yatirim-aldi