Her mahsul grubunda olduğu gibi e-kitap okuyucularını da birbirinden ayıran unsurlar var. E-kitap okuyucusu seçerken başlangıçta tasarıma uyarı etmelisiniz. Hafif ve okuma için yerinde boyutlarda olması, pratiklik anlamında size avantaj sağlayacaktır.

Ekranın yüksek parlaklıklara çıkmaması ve siyah-beyaz olması da e-kitap okuyucu modellerini seçim sebebi yapacaktır. Hem uzun pil ömrü keza de gözleriniz yorulmaması adına ekran kayda değer noktalardan biridir. En iyi e-kitap okuyucuları listemizde de bu konuda çekici ürünler seçtik.

Pil ömrünü doğrudan doğruya etkileyen öğe ekrandan bahsetmişken, bataryayı da atlamayalım. Yüksek batarya kapasiteli cihazlar uzun süreler okuma yapmanızı sağlayacaktır.

Diğer yanlamasına e-kitap okuyucusu alırken uyarı edilmesi gereken en önemli unsur uyumlu dosya formatlarıdır. Cihaz ne değin çok formatı destekliyorsa, sizin de elinizi öyle rahatlatacaktır.

Esas gereksinimlerin arkasında ekstra özellikleri de atlamamalıyız. Bilhassa kalem desteği ve anekdot alma imkanına sahip modeller, birçok kişinin daha çok ilgisini çekecektir.

En iyi e-kitap okuyucuları

Ürün grubundaki kendini kanıtlamış markaların öne meydana çıkan modellerini bir araya getirdik. Derlememizde her bütçeye kadar seçenek yer alıyor. Dilerseniz lafı uzatmadan cihazlara bakalım.

1 – Kobo Libra H20

Derlediğimiz alternatifler arasında öne meydana çıkan modellerden biri Kobo Libra H20 oluyor. Siyah-beyaz ve renkli seçenklerine sahip ürün, ComforLight Pro teknolojisi bir uçtan bir uca mavi ışığı azaltıyor. Bu yüzden cihaz size konforlu okuma yapma imkanı sunuyor. 50 yazı tipi boyutu ve 11 yazı stili ile ektronik kitap okuyucusu özelleştirme tarafında da öne çıkıyor.

7 inç boyutunda ve HD çözünürlüklü ekrana sahip model, okumanız esnasında size not alma ve manâlı gördüğünüz noktaları vurgulama şansı tanıyor. 14 öbür format desteğine sahip cihaz, hem en iyi e-kitap okuyucuları listemizdeki ürün 8 GB depolama alanına sahip.

Öteki yandan 1.200 mAh pil kapasitesine sahip Libra H20, tek şarjla haftalarca kullanım ömrü sunuyor.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

2 – Onyx Boox Nova 3

Nova 3 modeli, 7.8 inç büyüklüğünde ve renkli ekranıyla karşımıza çıkıyor. E INK Kaleido Plus renk filtresine sahip cihazda, anekdot almanızı kolaylaştıracak kalem desteği de var. Cihazın ekranının renkli olması; dergi ve çizgi roman gibi okumalarınızda size daha şen bir deneyim sunacaktır.

Onyx Boox Nova 3

En iyi e-kitap okuyucuları listemizdeki cihaz, teçhizat tarafıyla da dikkat çekiyor. Android 10 tabanlı model, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip. Ayrıca 3.150 mAh pil kapasitesi size uzun uygulama ömrü verecektir.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

3 – Kobo Clara Hd

Listemizdeki Kobo ürünlerinden Clara, 6 inç boyutunda siyah beyaz ekranıyla alıcı karşısına çıkıyor. Comfortlight Pro teknolojisiyle gözleriniz için konforlu bir okuma deneyimi vaat eden model, 512 MB RAM ve 8 GB depolama alanına sahip. Cihazın 8 GB hafızası, 6.000 adete kadar elektronik kitabı gizleme imkanı sunuyor.

Hem pil tarafında 1.500 mAh kapasite bizi karşılıyor. Bu kapasite size, tek şarjla haftalarca okuma yapma şansı tanıyor.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

4 – Onyx Boox Poke 3e

En iyi e-kitap okuyucuları listemizdeki model, 6 inç boyutunda ve 1488 x 1072 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Marka, 4. Tür E Ink HD Carta teknolojisini kullandığı cihazın, kağıt yarı bir okuma deneyimi sunduğunu belirtiyor.

Onyx Boox Poke 3e

Öteki yanlamasına 32 GB dahili depolama ve 2 GB RAM kapasitesine sahip cihaz, 1.500 mAh pil kapasitesiyle geliyor. Keza üründe, Android 10 işletim sistemi var.

Yukarıda açıkladığımız ürünlerin yanı sıra listemizde ayrı alternatifler yer alıyor. Nasihat ettiğimiz bütün ürünlere ve fiyat bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Önerdiğimiz bütün ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5 – Kobo Nia

6 – Onyx Boox Darwin-7

7 – Onyx Boox Poke 2 Color

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/en-iyi-e-kitap-okuyuculari
Yorumlar